Een tepel als schakelaar: Ben Okri wint Bad Sex Award

Nipple-PastiesEen tepel als schakelaar, een vrouwenlichaam dat zich ontvouwt als een universum: met ‘The Age of Magic’ heeft de Brits-Nigeriaanse schrijver Ben Okri de Bad Sex Award 2014 in de wacht gesleept.

De bewuste passage draait om de productie van een tv-documentaire, waarin presentator Lao seks heeft met zijn vriendin Mistletoe…………..

Dat meldt NRC.

Toen zijn hand haar tepel aanraakte, ging er een schakel over en kwam ze tot leven. Hij raakte haar buik aan en zijn hand leek door haar heen te branden. Hij deed zich te goed aan haar lichaam. Indirecte aanraking en bitter-zoete sensaties vulden haar hoofd.

Ze werd zich bewust van de plekken in haar die alleen maar verborgen konden worden door goden met een gevoel voor humor. Meegevoerd in warme getijden, niet langer van deze wereld, werd ze zich bewust van zijn binnenkomst in haar.

Hij hield van haar met tederheid en kracht, haar nek strelend, haar gezicht prijzend met zijn handen, totdat ze gebroken was en laag ritmisch begon te kreunen. Ze werd overweldigd door het feit dat ze door zo’n kracht werd uitgezonderd, terwijl hij op en neer ging. Ze wist nu zeker dat er een hemel bestond en dat die hier was, in haar lichaam. Het universum bevond zich in haar en ontvouwde zich in haar bij iedere beweging.

Saskia Goldschmidt was, met een passage uit haar boek ‘De hormoonfabriek’ de eerste Nederlandse genomineerde ooit.

Met de Bad Sex in Fiction Award wil Literary Review aandacht vragen voor slecht geschreven, oppervlakkige of overbodige passages met seksuele inhoud in moderne fictie. Zij hopen dat deze beroerde frases door de award minder gaan voorkomen, ook al is het toch een beetje ‘omgekeerde roem’.

Lees ook:Bad Sex Award voor Jonathan Littell
Lees ook:Porno Oscars weer uitgereikt
Lees ook:Tepels verwennen, zo doe je dat!
Lees ook:Nederland heeft met tepel Anniek Pheifer z’n eigen ‘nipplegate’
Lees ook:‘Ik hou niet zo van naspel….’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>