Nederland heeft met tepel Anniek Pheifer z’n eigen ‘nipplegate’

storm_largeDe wereld was te klein voor al het geschreeuw toen Janet Jackson een aantal jaar geleden tijdens een duet met Justin Timberlake haar tepel aan het publiek showde.

Nu heeft Het Nationale Toneel heeft een publiciteitsfoto voor de voorstelling ‘De Storm’ noodgedwongen moeten aanpassen na klachten over de tepel van actrice Anniek Pheifer……

De hoofdrolspeelster draagt op de foto een luchtige bloes, waar haar tepel doorheen schijnt. Een Nederlandse aanval van preutsheid?

Nee gelukkig niet, maar het Amerikaanse bedrijf dat de online advertentieruimte verkoopt voor de campagne vond dat veel te ver gaan.

Van de Amerikanen moest het Nationale Toneel niet alleen de banner voor de voorstelling aanpassen, maar ook de pagina waar die banner naartoe verwijst.

En dus zijn er nu twee versies van de foto: een ‘gewone’ en een gekuiste, waarop de tepel vakkundig is weggepoetst.

De ongecensureerde versie hangt levensgroot aan de gevel van de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. De voorstelling, naar een verhaal van William Shakespeare, is daar vanaf vandaag te zien.

‘De Storm’ dus. In een Amerikaans glaasje water…….

Storm-2

Lees ook:Bejaarden & Begeerte: nog lang niet uitgeraasd!
Lees ook:Hoe ziet het seksleven van 30′ers eruit?
Lees ook:Tepels verwennen, zo doe je dat!
Lees ook:De penisheuvel als mannelijk equivalent van de venusheuvel
Lees ook:Dit zijn de perfecte proporties van een vrouwenborst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>