Marie: expert in het ‘swingen’, 63 jaar en 3000 mannen ‘versleten’

MarieCalverLaChambreMarie Calvert is 63 jaar, had tot haar 28ste alleen seks met haar echtgenoot, maar inmiddels zit ze aan de 3000 man(nen).

Haar absolute record is 14 verschillende sekspartners in 1 etmaal.

“Ik ben nog altijd gelukkig getrouwd. Mijn echtgenoot vindt dit allemaal prima. Voor mij gaat het louter om de seks. Voor ons zijn seks en liefde 2 aparte zaken…..”

Aldus laat Marie Calvert optekenen in The Guardian.

Seks is haar hobby. “Seks is de beste vrijetijdsbesteding”, zegt ze.  ”Want het is opwindend en aangenaam. Sommige vrouwen houden van badminton, andere van yoga en ik van seks.”

De Britse uit Sheffield is nog altijd gelukkig getrouwd met haar eerste. Ze was pas 15 toen ze hem leerde kennen en tot haar 28ste was hij de enige.

“We trouwden toen we 19 waren. Intussen hebben we 2 kleinkinderen en hij is nog altijd de man van mijn leven. Ook hij houdt van seks. Toch is het niet zo dat we het op een voetstuk zetten. Bovendien kunnen we het scheiden van liefde. Wij vinden het niet normaal dat mensen het gedurende 60 jaar bij 1 bedpartner houden. Dat is nogal onnatuurlijk, ook al omdat het in het leven draait om nieuwe ervaringen en dat is exact wat wij doen.”

Toen ze over swingers lazen in een tijdschrift was bij Marie en haar echtgenoot de lust gewekt en ze vonden het van begin af aan fantastisch.

“Elk weekend brachten we door met andere swingers. We gingen naar hen thuis of naar feestjes. Plots werd alles zo opwindend en fantastisch. We hadden geen sleur meer in ons leven. Ook op het werk werden de dagen fantastisch. Ik zat te fantaseren en vroeg me af wat ik nu weer zou aantrekken. Sommige stellen werden vrienden, ook nadat de partnerruil al gestopt was. Andere koppels zagen we maar een enkele keer, alleen voor de seks.”

Haar ervaring van 14 mannen op 1 nacht gaf haar energie. “Mijn lust en libido leken toen wel onbegrensd. De volgende ochtend stond ik wel met spierpijn op, maar het was een zalige pijn, alsof ik een flinke sessie in de sportschool achter de rug had.”

In 1997 openden het paar zelf een swingerclub in Sheffield.  ”Tot op de dag van vandaag is de zaak een goudmijn. Neen, tijdens de openingsuren doe ik niet mee”, lacht Marie. “De zaak is ons inkomen en dus moeten we professioneel blijven, maar na sluitingstijd hebben we alles voor handen om een feestje te bouwen. We hebben intussen een grote groep van ruimdenkende paren om ons heen die dan langskomen.”

Inmiddels is Marie 63 jaar. “Ik sukkel al een tijdje met knieproblemen en heb net een operatie achter de rug. Ik loop met een stok, maar probeer toch om seksueel actief te blijven. Ik heb nog altijd dezelfde seksdrive maar ik doe het nu toch wat kalmer aan. Bovendien zal ik niet voor eeuwig als een jong meisje gekleed gaan maar zolang de mannen me aantrekkelijk vinden, blijf ik het doen. Ik krijg vaak de vraag of ik geen spijt heb van sommige dingen en dan is mijn antwoord steevast hetzelfde: ‘Ja, ik zou willen dat we het 5 of 6 jaar eerder ontdekt hadden’.”

World News Videos | ABC World News

Lees ook:Keira Knightley kan seks gewoonweg ruiken
Lees ook:Jonge vrouw doet zich 3 jaar voor als man en ontmaagdt haar vriendin
Lees ook:En nu even over het schaamhaar van Matthijs van Nieuwkerk
Lees ook:Nymfomane rost echtgenoot af zodra hij weigert
Lees ook:Zie jij ook overal een penis in?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>