Jonge vrouw doet zich 3 jaar voor als man en ontmaagdt haar vriendin

Sommige dingen zijn bijna te bizar om te geloven. Maar afgelopen week stond Justine McNally voor de Britse rechtbank.

Ze wist haar vriendin 3,5 jaar lang voor de gek te houden, door zich voor te doen als een verliefde jongen en had meerdere keren seks met haar.

Met hulpstukken uiteraard………

De nu 18-jarige Justine McNally deed zich toen ze 13 jaar oud was op internet voor als de gothic-jongen Scott. Zo ontmoette ze haar toen 12-jarige slachtoffer. Maar ook toen ze elkaar eenmaal ontmoet hadden, bleef McNally zich voordoen als jongen.

In 2011 ontmoetten ‘Scott’ en het slachtoffer elkaar. Door de lichten uit te doen, haar bovenkleding aan te houden en een voorbinddildo te dragen kon McNally meerdere keren seks met het meisje hebben, zonder haar ware identiteit prijs te geven. McNally vertelde het meisje dat ze zouden trouwen en kinderen zouden krijgen.

Pas toen er een dildo en een bh in haar rugzak werden gevonden, kwam het dubbelleven aan het licht.

Ze bekende voor de rechtbank 6x seks met het meisje te hebben gehad en werd tot 3 jaar cel veroordeeld, waarvan 1,5 jaar voorwaardelijk.

Ook zal ze de rest van haar leven geregistreerd staan als zedendelinquent en mag ze geen contact meer hebben met haar slachtoffer.

Volgens de openbaar aanklager heeft McNally zich schuldig gemaakt aan zeer ernstig misbruik van het vertrouwen van het slachtoffer, dat door haar ontmaagd werd. Het meisje, dat nu 16 is, zou nog altijd moeite hebben andere mensen te vertrouwen.

Justine McNally gaf voor de rechter toe dat haar gedrag fout was, maar zegt niet geweten te hebben dat het ook strafbaar was.

Lees ook:Veemde fetish: 12 jaar cel voor dodelijke wurgseks
Lees ook:Oprichter American Apparel hield er seksslavin op na
Lees ook:Zangeres Justine Pelmelay pent haar seks-memoires
Lees ook:HIV als wapen in de strijd
Lees ook:Maagdenshow ‘Ik heb HET nog nooit gedaan’ flink gemanipuleerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>