‘De huiseljke seksgodin’: voor als de rek er een beetje uit is

Seksgodin‘De huiselijke seksgodin’, het lijkt een variatie op Nigella Lawsons”s ‘Hoe word ik een goddelijke huisvrouw?’ en dat is het dan ook.

Feitelijk is het ‘Hoe word ik een goddelijke seksvrouw?’

Alle stellen die pakembeet langer dan een jaar of 7 samen zijn, kennen het verschijnsel wel.

Ze zijn nog helemaal gek op elkaar, maar merken dat de rek qua seks er een beetje uit is………….

Een groot deel van het genot bij seks wordt veroorzaakt door nieuwigheid en spontaniteit. Maar, als je al zo lang bij elkaar bent dat je elke centimeter van het lichaam van de ander kent en zijn ‘Vijf Beste Standjes’ kunt uittekenen, hoe krijg je dan dat heerlijke gevoel terug en wat valt er nog te ontdekken?

In elk hoofdstuk van dit boek neemt Kate een andere ruimte in huis onder de loep en stelt zij praktische veranderingen in levensstijl voor, waardoor beide partners zin en energie overhouden om er een gelukkig seksleven op na te houden.

Sekstips voor in de keuken, standjes voor in de woonkamer, oefeningen voor in de slaapkamer en ideeën om je badkamer om te toveren in een dampend heet werkterrein, aangevuld met een aantal buitensporige activiteiten in de openlucht.

‘De huiselijke seksgodin’ zegt een informatieve, leerzame en erotische gids te zijn met de nodige dosis humor, die je een lang en gelukkig seksleven bezorgt. Het boek is geïllustreerd met kleurenfoto’s van een levensecht stel en aangevuld met tekeningen die de essentie goed weergeven.

Kate Taylor, ‘De huiselijke seksgodin’, Uitgeverij Meander, €20,-

Lees ook:Kaat Bollen en haar ‘Boek der Lusten’
Lees ook:RTL’s Sex Academy gaat volgende week open
Lees ook:Kate Upton: Sexiest Woman Alive
Lees ook:Bekijk alle 69 seksstandjes van de Kamasutra in 3D!
Lees ook:Supermodel Kate Moss doet ‘Fifty Shades Of Grey’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>