Ondanks onderzoek kon SM-prostituee 6 jaar toezichthouder zijn bij DNB

ConchitaQuoteWerknemers van De Nederlandsche Bank mogen niet chantabel zijn.

Dat was de conclusie die DNB trok na een affaire met een werkneemster die daarnaast prostituee en sm-meesteres was.

Dat bericht De Volkskrant.

De 46-jarige vrouw was toezichthoudster op de trustsector in Nederland en had voor ze bij DNB begon, ook voor ABN Amro en ING gewerkt. Onder de naam ‘Conchita van der Waal’ verhuurde ze zich buiten kantoortijden als ‘high class nymphomaniac’.

Het verhaal van QUOTE werd vorige maand wereldnieuws. Met name de foto waarop de toezichthoudster een SS-pet draagt zorgde voor veel commotie..

“Omdat het in ons werk vooral draait om vertrouwen moeten wij in onafhankelijkheid onze taken kunnen uitvoeren”, aldus juridisch directeur Frank Elderson in een interview op het eigen intranet.

“Daarom zijn er bijvoorbeeld regels over de hoogte van geschenken e.d. die we mogen accepteren. Niet omdat we roomser dan de paus willen zijn, maar simpelweg omdat we elke schijn moeten voorkomen dat we vatbaar zijn voor andere belangen dan het algemeen maatschappelijk belang.”

Sinds 2011 worden de achtergronden van medewerkers met een hogere functie grondig gecheckt. Toch kon de vrouw 6 jaar lang in alle geheim haar bijbaan uitoefenen. Totdat er op een afdeling een mapje werd bezorgd met foto’s waarop de toezichthoudster herkenbaar was.

Lees ook:Paus doet menslievend stapje: condooms toegestaan?
Lees ook:Pornosterren feliciteren de nieuwe paus
Lees ook:2% personeel paus is pedo en het is zo besmettelijk als lepra
Lees ook:Jeroen Pauw en de kloten van de paus
Lees ook:Een kwart van de huidige 30′sters heeft ook lesbische seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>