Ouders woest vanwege schoolreisje naar sexshop

Commercial-Interior-Design-Barcelona-04De rectrix van een middelbare school in Minneapolis heeft zich de woede van een aantal ouders op de hals gehaald omdat ze met een tiental kinderen een bezoek bracht aan een sexshop.

Het uistapje was in het kader van de lessen seksuele voorlichting die worden gegeven.

Docente Starri Hedges wilde de tieners in een realistische en veilige omgeving laten kennismaken met seksuele gedragingen…..

“Wat ik zag tijdens het bezoek was mooi”, vertelt Hedges aan de New York Post. “De kinderen praatten er zonder schroom of angst over seks met deskundigen. Sommigen kochten condooms.”

Hoe interessant de leerlingen het uitje ook vonden, bij de ouders schoot dit in het verkeerde keelgat. Vader Lynn Floyd spreekt van een vertrouwensbreuk. Hij heeft zijn 2 dochters van 11 en 13 van school gehaald en is in de misnoegd omdat de ouders niet op de hoogte waren gebracht.

Hedges geeft toe dat de communicatie met de ouders beter had gekund, maar benadrukt dat de kinderen niet blootgesteld zijn aan pornografisch materiaal. Seksspeeltjes en andere producten kregen ze wel te zien.

De onderwijs-inspectie in Minnesota heeft er niets over te zggen, omdat het om een privéschool gaat, aldus hun woordvoerder Josh Collins. “Maar ik denk niet dat dit een goed idee is om met kinderen naar een seksshop te gaan.”

“Het was de eerste keer dat we zo’n uitstap deden”, benadrukt de directrice. En waarschijnlijk meteen ook de laatste keer, want Hedges denkt niet aan herhaling, gezien de huidige ophef. “Jammer eigenlijk, want de kinderen vonden het leuk.”

Lees ook:‘Mijn kind doet dat niet. Het probleem zijn al die andere geile kinderen!’
Lees ook:Franse ouders houden kleuters van school i.v.m. ‘seks- & masturbatielessen’
Lees ook:Lentekriebels: er is zelfs in Nederland te weinig seksuele voorlichting
Lees ook:Hoe schokkend vindt u deze seksvragen aan uw 14-jarige puber?
Lees ook:Mijn kind en jouw kind doen vast en zeker nog niet aan seks (ahum)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>