Als mannen zich met de schone vagina gaan bemoeien

Het moet allemaal naar bloemetjes en besjes ruiken en daarom zijn er ook producten op de markt voor de zogenaamde ‘intieme verzorging’. En hoe breng je die producten aan de vrouw? In elk geval niet door mannen te laten vertellen wat zij van vaginale hygiene vinden.

Lactacyd, een ‘wasemulsie voor de intieme zone’, deed dat wel. Het merk zette onlangs een reclamefilmpje online van 4 mannen die nogal hoge eisen stelden aan het vrouwelijk geslachtsdeel.

Zo moet het allemaal wel fris ruiken, mogen er geen stoppels op zitten zijn en op warme dagen moeten vrouwen wel zorgen dat ze ‘daar’ niet teveel zweten.

Ook Volkskrant-columnist en programmamaker Teun van de Keuken vond dit stuitend en belde (zoals in ‘De Keuringsdienst van Waarde’) met de firma. Hij vraagt of de mannen uit de video hun ballen scheren. Daar kan het cosmeticamerk geen antwoord op geven, noch hoe deze mannen hun penis wassen. “Dus deze mannen mogen wel zeggen hoe de vagina verzorgd moet worden, maar ze kunnen zelf best een langharige en stinkende piemel hebben?” concludeert Van de Keuken.

Zijn column kan op veel bijval rekenen op sociale media. Twitterend Nederland is het overduidelijk met hem eens en velen vragen zich terecht af of de ‘rros der vrouwen’ wel gebaat is met zogenaamde speciale producten.

Lactacyd heeft het filmpje inmiddels van de eigen kanalen gehaald.

 

Lees ook:Kunst in Antwerpen: vagina snuiven
Lees ook:Je vagina verzorgen is zoiets als je tanden poetsen
Lees ook:Na de witte anus is nu een gebleekte vagina een (gevaarlijke) trend
Lees ook:Ladies, doe dit uw poes niet aan!
Lees ook:Naked Chef: hou je kleren aan als je man niet kookt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>