Toch ook een tweede Playboy voor Indonesië

Indonesië hebben ze het er toch nog maar een keer op gewaagd: het tweede nummer van Playboy is toch verschenen. Eerder raakte de redactie in de problemen toen na het verschijnen van het allereerste nummer in het land woedende moslims de redactie aanvielen………….Er staan geen naakte vrouwen in de Indo-Playboy. Ondanks dat vloog hij de eerste keer de winkels uit. Blijkbaar wordt de naam en het imago van het blad zo geassocieerd met seks dat ook een Playboy met aangeklede mevrouwen al vreselijk spannend is.

Lees ook:Playboy is jarig: 25 jaar in Nederland
Lees ook:Nederlandse playmates boycotten Playboy
Lees ook:Exemplaar Playboy nu meer waard dan aandeel Playboy
Lees ook:Tamara Ecclestone dan toch eindelijk in heur nakie in PLAYBOY
Lees ook:Barvrouw Voetbal International apetrots op PLAYBOY-shoot

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Toch ook een tweede Playboy voor Indonesië

  1. Twistedmind

    In een onvrijere samenleving, is seksualiteit ook veel minder vrij. Hoe meer een dictatuur hoe meer persoonlijke vrijheid en informatie op gebied van relaties, seks beperkt wordt.

      /   Reply  / 
  2. H.D.B. Go

    Het is bekend voor diegenen die lange tijd in Indonesië gewoond hebben, dat men op het gebied van sexualiteit zeer preuts is. Eens te meer wordt in dit voorbeeld m.b.t. Playboy uitgave 1, dat religie een hinderende factor is voor de gezonde geestelijke ontwikkeling van de mens. In dit specifieke geval wil ik de Indonesische moslims de vraag voorleggen. Fundamentalisten die zich zelf opblazen worden voor hun daad voorgehouden, dat ze in het hiernamaals een harem van vele maagden zullen krijgen. Dat staat in regelrechte conflict met wat gelovigen in dit geval de islam voorgespiegeld worden. Hoe te leven op aarde.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>