Vandaag is het Nationale Hoerendag

SexyFlowersHet leven van een hoer gaat niet altijd over rozen.

Dus verdienen ze die.

BNN roept 15 maart uit tot de Nationale Hoerendag…..

Een dag waarop hoeren in het hele land eindelijk een keer zelf verwend worden.

Gisteren gaf presentatrice Zarayda het goede voorbeeld in ‘Spuiten en Slikken’ en in de ‘Coen & Sander Show’ op 3FM belden ze vandaag met een paar hardwerkende dames om de reacties te peilen.

Hoeren worden verdreven van hun vaste plekken, werken soms wel 80 uur in de week, worden in veel gevallen uitgebuit door pooiers en moeten ook nog eens belasting afdragen.

En dat terwijl ze een flinke steen bijdragen aan de maatschappij. Op de Nationale Hoerendag kunnen hoerenlopers, politici, buurtbewoners en vrienden hun waardering laten blijken in de vorm van een bloemetje.

BNN-presentatrice Zarayda: “Het is natuurlijk belachelijk dat wij wel een Nationale Secretaressedag en een Nationale Vrijwillgersdag hebben, maar intussen onze dames van plezier gewoon in de kou laten staan. Op 15 maart krijgen deze vrouwen eindelijk het extraatje dat ze verdienen. Hoerenlopers, maak er gebruik van!”

Lees ook:Dinsdag is het weer Hoerendag
Lees ook:Robot-hoeren in opkomst!
Lees ook:Zarayda Groenhart solliciteert naar blootrepo in Playboy
Lees ook:Duitse prostituees protesteren tegen seksbelasting
Lees ook:Hoeren doen het steeds vaker zonder condoom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>