Zarayda Groenhart solliciteert naar blootrepo in Playboy

Meestal gaat het heel geheimzinnig en moet en zogenaamd of echt veel onderhandeld worden om een bekende vrouw zover te krijgen dat zij cover en middenpagina’s van het blootblad Playboy siert.

Maar sommige BN’res doen schaamteloss zelf een gooi naar zo’n ereplek.

Sterker nog: ze voelen zich gepasseerd wanneer ze niet gevraagd worden.

Zo’n vrouw is de donkere presentatrice van ‘Spuiten & Slikken’: Zarayda Groenhart…………

Toen ‘Echt Gooisch meisje’ Pauline, die reeds de eer had, zondag in de uitzending aan Zarayda vroeg waarom zij nog niet in het blootblad had gestaan, antwoordde ze: ”Nou, ik heb 1x gehad dat Jan Heemskerk naar me toe kwam op een borrel, ik denk dit is het. Dit is het moment, dus ik ging ook een beetje in een pose staan.”

Maar Jan had totaal andere bedoelingen met Zarayda. ”Hij zei tegen me: ‘Ik lees jouw columns wel eens. Leuk.’ Toen was ik dus gebroken. Maar later dacht ik: Ik weet niet of ik het durf. Ik weet niet of ik dat Playboy-figuur heb.”

Daarna deed de presentatrice in de live-uitzending zelfs nog een ‘oproepje’ aan de hoofdredacteur. “Jan, laat me niet zo in mijn hempie staan! Praat niet over die columns, daar wil ik niets van horen.”

“Ik zie het nu wel gebeuren”, grapte collega-presentatrice Nicollete Kluijver, die er inmiddels alles vanaf weet en waar Zarayda waarschijnlijk jaloers op is.

Lees ook:Vandaag is het Nationale Hoerendag
Lees ook:Irene Moors is niet vies van sperma
Lees ook:Stacey Rookhuizen is Playsboy’s kerstkado
Lees ook:Nicolette Kluijver heeft de smaak van naakt te pakken
Lees ook:Gwyneth Paltrow bracht stilistes in verlegenheid met enorme bos schaamhaar

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zarayda Groenhart solliciteert naar blootrepo in Playboy

  1. Jan

    Zarayda is de reden waarom ik naar Spuiten en Slikken kijk. Laat alsjeblieft Playboy haar als model opnemen. Ik ga alvast in de rij staan bij de Bruna…..

      /   Reply  / 
    1. Dave

      Same here, ik zou er bij openings tijden erbij wezen om de eerste te zijn.. er moeten meer donkere vrouwen in het algemeen in de playboy als je het aan mijn vraagt

        /   Reply  / 
  2. Pingback: Na Amanda Krabbé wellicht Anouk in de Playboy | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>