Anale seks staat niet op verlanglijstje NL vrouw bij gigolo

Aan het begin van deze maand bleek uit een enquête van singlessite.nl het taboe op prostitutie voor vrouwen langzaam, maar zker wegvalt.

De manhoer, meestal wat vriendelijker ‘gigolo’ genoemd’ wordt door ruim de helft van de Nederlandse vrouwen als slim, modern en verstandig gezien.

Opvallend is dat bovenaan het verlanglijstje van vrouwen staat dat zij ófwel relaxerend verwend wil worden ófwel een potje stevige seks wil bedrijven als nooit tevoren.

Dingen die mannen zouden bedenken als wensen van vrouwen, zoals een triootje met 2 mannen en anale seks komen juist niet in de wensen-top-tien voor………

Van alle geënquêteerde vrouwen heeft 1 op de 10 de daad bij het woord gevoegd en weleens een gigolo ontboden. 1 op de 5 vrouwen overweegt momenteel serieus om een man te bestellen voor seks. Een overige 40% zegt soms met de gedachte te spelen.

De gigolo dient van alle markten thuis te zijn om aan de seksuele voorkeuren van de moderne vrouw te kunnen voldoen. De top tien van wensen ziet er als volgt uit:
1. Massage plus ontspannen vrijpartij
2. Een potje stevige seks
3. Seks als nooit tevoren
4. Een meervoudig orgasme
5. Orale seks
6. Nieuwe dingen leren op seksgebied
7. Een forse penis die het lang blijft doen
8. Eindelijk eens een keer klaarkomen
9. Verschillende standjes uitproberen
10. Vooral lichamelijke intimiteit

Opvallend is te noemen dat ondanks het feit dat in pornofilms gesuggereerd wordt dat het een ultieme vrouwenwens zou zijn en diverse artikelen in vrouwenbladen waarbij de groeiende behoefte aan anale seks wordt benadrukt we dit hier niet terugzien. Anale seks met een gigolo behoort blijkbaar niet tot de erotische wensen en/of fantasieën van de Nederlandse vrouw.

Volgens de geënquêteerde dames zijn het op de eerste plaats goed opgeleide vrouwen annex zakenvrouwen die een gigolo inhuren. Ook vrouwen van boven de 40 en single vrouwen scoren hoog. De minst waarschijnlijke klanten acht men laag opgeleide vrouwen, huisvrouwen en getrouwde vrouwen.

Lees ook:Meerderheid NL vrouwen heeft geen moeite met inhuren van een gigolo
Lees ook:Wanneer bestelt een vrouw een gigolo?
Lees ook:Gigolo’s stellen zich voor
Lees ook:The A Files: anale seks voor vrouwen
Lees ook:Hoe komt een vrouw klaar van anale seks?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>