Echte vrouwen zijn op Ashley Madison met een lampje te vinden

Dat hackers alle data van gebruikers van overspelsite Ashley Madison hebben gestolen, is lastig voor de meer dan 30 miljoen betalende klanten.

Maar nog veel zieliger eigenlijk: nu blijkt dat al die klanten mannen waren, en dat ze probeerden een slippertje te hebben met robots. Want de overgrote meerderheid van de vrouwelijke accounts op de site zijn nepperitus.

Voor de miljoenen mannen op de site, was maar een fractie vrouwen voor handen. De mannen spendeerden hun tijd met het proberen afspraakjes te regelen met bots, automatisch gerunde accounts van onbestaande vrouwen.

Een reporter van Gizmodo doorploegde de gelekte data en kwam tot die conclusie: heel die site is 1 grote nep, een illusie die aan mannen wel verkoopt. Op zich waren de cijfers die Ashley Madison zelf gebruikte al opvallend. Van de 37 miljoen accounts waren er 31 miljoen mannen en een kleine 6 miljoen vrouwen.

‘Maar het lijkt wel een soort science fiction wereld, waar elke vrouw op aarde dood is, en vervangen door een robot’, zo schrijft de verslaggever.

Volgens de beste schattingen zijn ongeveer 12.000 vrouwelijke profielen op heel de site echt en is de rest gewoon totale oplichting. De conclusie over het online gedrag van de vrouwen op Ashley Madison is nog erger: meer dan 99% van de vrouwen die erop zitten heeft nooit haar berichten in de interne mailbox gecheckt. Ze hebben nooit gechat, of nooit antwoord gegeven. Eens ingeschreven waren ze dus ‘dood’ op de site.

Op de Amerikaanse website XOJane getuigt 1 gebruikster waarom zij wel actief was. De vrouw in kwestie omschrijft zichzelf als dé Ashley Madison. “Ik was net de 30 voorbij toen ik in 2014 een account aanmaakte. In totaal heb ik met 6 mannen afgesproken en seks gehad.”Ze was op dat moment ongelukkig in een seksloze relatie omdat haar partner in een depressie zat.”Toen we pas samen waren, hadden 4 tot 5 x per week seks, maar na een jaar daalde dat naar 2 x per maand. Mijn vriend stond onder enorme druk, hij combineerde zijn carrière met studies en hij kon niet met de stress daarvan overweg, maar ik ben nog steeds dol op hem. Ons seksleven ging van kwaad tot erger, de pijnlijke uitdrukking op zijn gezicht tijdens vrijpartijen maakte duidelijk dat het een vreselijke ervaring voor hem moest zijn.”Elke man waar de vrouw (die om begrijpelijke redenen anoniem haar ervaringen deelt) mee chatte op de overspelsite zei dat er heel wat niet-actieve profielen waren en dat er maar weinig vrouwen echt wilden afspreken.

“Als je het e-mailadres van een partner of vriend vond in de Ashley Madison-lijst, dan is de kans groot dat er helemaal niets gebeurd is. Heel veel mensen hebben me aangeraden om mijn relatie op te geven, omdat mijn vriend niet samen in therapie wilde.. Maar ik ben hem blijven steunen, hij is namelijk ook financieel afhankelijk van mij. Nu weet ik nog altijd niet hoe mijn relatie verder moet en of ik ooit nog zal afspreken met getrouwde mannen.”

Lees ook:Volgende stap Ashley Madison: prostitutie met elkaars vrouwen
Lees ook:600 Nederlandse vreemdgangers beleven benauwde momenten
Lees ook:Gekraakte overspelsite beweert dat er vrouwen in overvloed zijn
Lees ook:Zuid Koreanen gaan vreemd bij het leven: Ashley Madison kan naar de beurs
Lees ook:Waar ter wereld bevinden zich de grootste schuinsmarcheerders?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>