Pippa ging zonder slipje!

We dachten even dat de Pippa-hype geluwd wordt, maar nee hoor. De Engelse tabloids poken het vuurtje weer op.

Nu wordt er beweerd dat Pippa op de door een miljard mensen wereldwijd bekeken koninklijke trouwpartij, zonder slipje de sleep van zus Kate Middleton vasthield…………….

Prins Harry (zie de geshopte foto hiernaast) zou haar daarom ‘Commando’ noemen. In Engeland betekent ‘to go commando’ dat je zonder ondergoed op pad gaat.

Volgens de Britse krant The Sun kunnen Pippa & Harry het goed met elkaar vinden. De schoonzus van zijn broer ligt regelmatig in een deuk om de grapjes van de prins.

Ook haar nieuwe bijnaam kan ze wel waarderen. Maar of ze nu wel of niet slipjesloos was tijdens de bruiloft, daar doet ze geen uitspraken over.

Tijdens de Royal Wedding waren alle ogen gericht op Pippa. Net als zus Kate straalde ze in een jurk van het modehuis Alexander McQueen.

Vooral haar billen vielen in de smaak bij de miljoenen televisiekijkers. Vlak na de bruiloft werd Pippa’s achterwerk zelfs geĆ«erd met een heuse fanpagina op Facebook.

Lees ook:De billen van Pippa Middleton leidden vele mannen af
Lees ook:Pilates voor de perfecte Pippa-poepert
Lees ook:Tap eens een viagra biertje voor een hete avond
Lees ook:Goedele Liekens verklapt de billentruc van Pippa Middleton
Lees ook:Prins William & Kate krijgen geilmakende cocosnoot op de Seychellen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>