Angie van David Bowie: ‘de nacht voor we trouwden deden we nog even een triootje’

Angie&DavidBowieMarie Angela Barnett, kortweg: Angie, de ex-vrouw van David Bowie is natuurlijk onsterfelijk geworden door de wereldhit die The Rolling Stones over haar zongen.

Diezelfde Angie onthult nu dat zij en David de nacht voorafgaande aan hun trouwdag bijna te laat op waren voor de ceremonie, omdat ze stomende seks hadden met wel 3 personen…….

Aldus het nu 63-jarige fotomodel over haar grote dag in maart 1970 in tabloid The Sun.

”De nacht voor ons huwelijk gingen we dineren met een gezamenlijke vriendin. Daarna hadden we bij haar thuis levendige seks. Het werd een latertje, want we gingen niet eerder naar bed dan een uur of 3 of 4 en werden wakker in het noorden van Londen, terwijl we ‘s ochtends om 10 uur zouden trouwen”,

”We kwamen nog maar net op tijd en wankelden naar binnen. Ik zag mijn schoonmoeder en dacht: ‘Dit is niet goed’.”

De ex van Bowie legt uit dat het hun wilde leven van destijds typeert. ”David was gek op triootjes met zowel mannen als vrouwen en ik ging erin mee.”

Ze voegt eraan toe dat hun relatie nou niet je-dát was.”Voordat we ja zeiden vertelde David me dat hij me niet toch niet trouw zou blijven en niet van me hield. Het waren de jaren ’60 en ik dacht dat ze dat met een vrije relatie bedoelden.”

Nog een saillant detail over de wilde seksjaren. Ze betrapte manlief in bed met Mick Jagger. ”Ze hadden zo’n ongelooflijke kater dat ze niet eens konden antwoorden op mijn vraag of ze een leuke nacht hadden gehad. Ik had zelfs medelijden met ze.”

Lees ook:Patricia Paay herdenkt David Bowie met verhaal over hun seks
Lees ook:Dancing in the street: Mick Jagger & David Bowie waren minnaars
Lees ook:Dave Roelvink weer in de bak omdat hij verkeerde vrouw op de kont petst
Lees ook:Kendra Wilkinson schrijft over haar 1e x met Hugh Hefner
Lees ook:De kick van sexting kan verslavend zijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>