Catherina Zeta-Jones niet blij met vraag over orale seks

DouglasOralSexCatherine Zeta-Jones is op de rode loper van haar nieuwe film Red 2 in verlegenheid gebracht door een vraag over het verband tussen orale seks en de keelkanker van haar man Michael Douglas.

Ze was sprakeloos toen een journalist haar vroeg wat ze ervan vond dat haar man Michael Douglas wereldnieuws werd, die in de media vertelde dat keelkanker veroorzaakt kan worden door het seksueel overdraagbare HPV-virus………..

”Ben je gekrenkt dat je man nu op een bepaalde manier het uithangbord is geworden voor de gevaren van orale seks?”, vroeg de verslaggever. Daarop zou Zeta-Jones volgens Daily Star koeltjes hebben gereageerd met de opmerking: ”Volgende vraag.”

De Wall Street-acteur had recent in de Britse krant The Guardian gezegd dat orale seks de oorzaak zou zijn geweest van zijn keelkanker in 2011. Later zei hij dat zijn uitspraak uit zijn verband was gerukt en kwam hij met een nieuwe verklaring. ‘

‘Er zijn meerdere oorzaken van hoofd- en nekkanker. Naast het humaan papillomavirus zijn dat roken, alcohol, drugs, omgevingsfactoren en stress. Ik weet niet wat mijn kanker heeft veroorzaakt.”

Lees ook:Michael Douglas krabbelt terug: ‘ik had geen orale seks’
Lees ook:Michael Douglas heeft spijt van uitspraken over orale seks en keelkanker
Lees ook:Michael Douglas: ‘niet van roken of drinken, maar van orale seks kreeg ik keelkanker’
Lees ook:Michael Douglas doet na opmerking orale seks nu groots over zijn penis
Lees ook:Beffen en pijpen kunnen dodelijk zijn!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>