Een trio met een prostituee als verjaarskado

Menage-A-TroisVeel mannen dromen er ~al dan niet heimelijk~ van: een triootje met aan elke zijde een vrouw.

Acteur Jason Biggs, bekend van ‘American Pie’ kreeg eens een trio met een prostituee cadeau van zijn echtgenote Jenny Mollen………

“Uiteindelijk had ik het niet naar mijn zin”, geeft de acteur in Us Weekly toe.

“Laten we zeggen dat ik de daad niet heb afgemaakt”, zei Biggs, die donderdag in The View verscheen om zijn vrouw te verdedigen.

Jenny Mollen was eerder uitgenodigd om haar autobiografie te promoten, maar kreeg geen positieve reactie op de in het boek beschreven ervaring van het triootje.

“We hebben heus geen vaste groep prostituees die ons huis af en aan loopt”, zei Biggs ter verklaring. “We zijn open, echte mensen. Mijn vrouw is geweldig.”

Mollen beschreef haar originele cadeau in 2011 al eens in een blog voor Playboy. Daarin deed ze de ervaring wat positiever voor dan het in werkelijkheid was, zo blijkt nu uit de verklaring van Biggs.

In de blog zei Mollen het erg spannend te hebben gevonden. Biggs vertelde in The View echter dat zijn vrouw het nogal ‘hysterisch vond.

“Ze keek toe terwijl ze op bed lag en lachend een zak chips at, dus je kunt je voorstellen dat mijn optreden niet zo best was.”

Lees ook:Jason Biggs krijgt triootje met prostituee als verjaarsgeschenk van vrouwlief
Lees ook:De vibrator van Barbara Walters (84) heet SELFIE
Lees ook:Een orgasme dat je uit je duim zuigt…
Lees ook:Rapper Negativ tegen meisje: ‘Je kut is stuk’
Lees ook:Studente InHolland blijft op pornostage bij Kim Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>