Demi Lovato was stomdronken toen ze vagina-tattoo liet zetten

DemiLovatoTattooDemi Lovato heeft het aan de stok met de vrouw die verantwoordelijk is voor haar veelbesproken ‘vagina-tattoo’.

De zangeres beweert dat ze hartstikke dronken en kwetsbaar was toen de tatoeage werd gezet.

Demi liet onder invloed van drank een zoen met inkt vereeuwigen op haar onderarm, maar achteraf vond ze het plaatje toch te veel op een vagina lijken……….

Ze was er zelfs zo ontevreden over dat ze er een andere tatoeage overheen liet zetten, waardoor er nu een roos op haar arm prijkt. Toen ze dat via Instagram met de wereld deelde, reageerde tattoo-artiest Ashley McMullen furieus.

“Aardige post, Demi”, schreef Ashley onder een foto van de nieuwe tatoeage. “Bedankt dat je mijn gratis tattoo, waar je specifiek om had gevraagd, hebt laten bedekken. En je had niet eens het fatsoen om me er geld voor te bieden. Je hebt over onze toiletbril heen gepist en jezelf voor paal gezet. Het is een schande dat mensen naar jou opkijken.”

De vrouw vindt het verder teleurstellend dat Demi haar niet heeft bedankt voor de goede zorgen toen de popster dronken was.

Inmiddels heeft Lovato ‘excuses’ aangeboden via TwitLonger. Ze verontschuldigt zich voor haar vervelende gedrag en beweert dat ze er zich weinig van kan herinneren door de alcohol.

“Ik deed het niet bewust, ik was gewoon een dronken tienermeisje. En het spijt me dat ik je werk belachelijk heb gemaakt. Al zou ik daar niet te trots op zijn, want het leek meer op een vagina (of op een kontgat, zoals mijn zusje van 8 het noemde).”

“Ik zou er als ik jou was ook niet voor uitkomen dat je een tattoo hebt gezet bij een zeer dronken meisje van 18 in een tourbus, waar de meeste tatoeĆ«erders beter zouden weten”, foetert Lovato, die nu 22 jaar oud is. ”

Ik kan jou niet de schuld geven van de tatoeage, maar misschien kun je de volgende keer wachten tot de persoon in je stoel nuchter genoeg is om zich later te herinneren wat er is gebeurd.”
DemiLovatoTattooII

Lees ook:Spijt van penis-tatoeage
Lees ook:En dan word je wakker met een penis op je schouder
Lees ook:Sanne Kraaijkamp voor eeuwig verbonden met Playboy
Lees ook:Na Ashton Kutcher nu ook Demi Moore weer naakt
Lees ook:Constante erectie na penis-tattoo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>