Seks-topics 2011: veel billen

Terugblikken op oudjaarsdag is natuurlijk altijd leuk. En de statistieken geven aan dat u als lezers van seks.blog nogal ‘achterlangse’ voorkeuren had in 2011.

Het bericht met filmpje dat het vaakst werd aangeklikt was dat van de Belgische burgemeester Ilse Uyttersprot, die van achteren ‘genomen’ werd door haar toenmalige verloofde op een Spaanse toren.

Jawel: het Big Brother-tijdperk. Er is altijd en overal wel een camera aanwezig. Van mobieltjes tot aan beveiliging. Maar ook degenen die bewust de spotlights opzochten, wisten u te boeien.

En dan vooral de achterdelen, want de billen van zowel de Haagse rockchick Anouk als die van Pippa Middleton vonden gretig aftrek……….

De Aalster burgemeester kon uiteindelijk met haar billen blijven zitten op haar post, maar lijdt volgens een Vlaamse radiozender inmiddels wel aan torenvrees.

Anouk flirtte al diverse malen naar een Playboyshoot, maar Jan van Heemskerk is nog steeds niet met de juiste aanbieding gekomen.

En dan Pippa Middleton: tsja wat moeten we over haar nog melden? De schoonzus van Prins William kan geen scheet uit haar bevallige derrière laten of zij haalt de kranten van over de hele wereld.

Toch knap. Inmiddels mag ze zich ook schrijfster noemen van een boekwerkje dat handelt over etiquette, maar dat zal de bewonderaars van haar bips hoogstwaarschijnlijk worst wezen.

2011 was duidelijk een billenjaar. Benieuwd wat 2012 gaat brengen!

Lees ook:Pippa ging zonder slipje!
Lees ook:Zie hier: de mooiste billen van Nederland
Lees ook:De billen van Pippa Middleton leidden vele mannen af
Lees ook:Pornoproducent Vivid Entertainment aast op Pippa Middleton
Lees ook:Pilates voor de perfecte Pippa-poepert

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Seks-topics 2011: veel billen

  1. Pingback: Burgemeester Belgische Aalst vindt haar ‘seksvideo’ geen goede reclame | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>