The making of de Pirelli Kalender

De Pirelli kalender is de meest gewilde erotische kalender ter wereld.

Per jaar wordt de naaktkalender van de Italiaanse bandenfabrikant stijlvoller en steeds meer beroemde mensen verbinden hun naam aan dit project, wat ooit als een ordinaire garagekalender begon.

Van bijna platte porno tot kunst. Tegenwoordig gaan modellen en actrices er maar wat graag voor uit de kleren gaan en ook fotografen en ontwerpers staan in de rij. Wat te denken van namen als Karl Lagerfeld (vorig jaar) Mario Testino, Annie Leibovitz, Bruce Weber en Terry Richardson.

Het thema voor komend jaar is ‘Swoon’, oftewel in ‘katzwijm vallen’. Wellicht dat dit ook met u gebeurt bij het aanschouwen van onderstaande making-of……….

De eer was dit jaar aan de Italiaanse fotograaf Mario Sorrenti en 12 beeldschone actrices en modellen in het ruige landschap van Corsica. Opmerkelijk is dat hij de eerste Italiaan in de geschiedenis is die de kalender geschoten heeft.

Sorrenti over zijn creatie: “We hebben geprobeerd het simpel te houden. Soms was ik alleen met het model en verder niemand erom heen. Dat waren de momenten voor de meest prachtige foto’s”.

Pirelli rijtje 2012: (met een Nederlands tintje) Saskia de Brauw, Kate Moss, Milla Jovovich, Lara Stone, Isabeli Fontana, Natasha Poly, Joan Smalls, Guinevere Van Seenus, Malgosia, Edita Vilkevicute, Margareth Made en Rinko Kikuchi.

Lees ook:50 jaar naakt van Pirelli-kalender in 1 mooi groot kaft
Lees ook:Nederlandse topmodellen topless op Pirelli-kalender
Lees ook:Kate Moss voor de 3e x naakt op Pirelli-garagekalender
Lees ook:Pikante Pirelli plaatjes vanuit wildernis
Lees ook:Pirelli-kalender nu ook met mannelijk naakt!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “The making of de Pirelli Kalender

  1. Pingback: TREND 2012: schaamhaar is terug van weg geweest! | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>