Live sex op expo zorgt voor controverse in Denemarken

Gisteren opende de nieuwe seks-expositie ‘Blottet for Skamin’ haar deuren in een kunstcentrum in het Deense Silkeborg.

Deze sexpo riep grote controverse op, omdat tijdens de opening 5 mensen maar liefst 3 uur lang live seks hadden voor het publiek…….

Doel van deze actie? De Deense theatermaker Michael Iversen wil het heersende taboe rond seks te doorbreken. Blottet for Skam betekent zoveel als ‘Bloot tegen de Schaamte’.

Om de ‘schaamte’ te overtreffen, was op de 2e verdieping live seks te zien: een man en een vrouw, twee vrouwen, en een vrouw solo.

Theatermaker en initatiefnemer Michael Iversen kreeg heel wat kritiek op zijn initiatief. ‘Ongehoord’ en ‘pervers’ waren een paar termen die hij om de oren kreeg.

De eigenaar van de kunstgalerie in Silkeborg en Iversen zelf zien het probleem niet. Iversen:  ‘Het is jammer dat zoiets natuurlijks een taboe blijft. We hebben toch allemaal seks, niet? Maar nu lijkt het alsof we het alleen doen achter gesloten gordijnen. Daarom huurde ik enkele modellen in om seks met elkaar te hebben. Gewoon seks, geen porno.’

Lees ook:Barbie’s nieuwe carrière als webcamgirl
Lees ook:Deense koninklijke familie in een orgie
Lees ook:Rihanna grijpt als Michael Jackson in eigen kruis
Lees ook:Michael Douglas: ‘niet van roken of drinken, maar van orale seks kreeg ik keelkanker’
Lees ook:De afscheidswip: Nas wil nog 1x met Kelis om het af te leren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>