Weg met haar!

Ik ga al meer dan 10 jaar regelmatig naar de sauna en niet dat ik de hele tijd zit op te letten hoor, maar het valt me toch op dat mannen steeds vaker bepaalde delen op hun lijf scheren. En dan bedoel ik dus niet alleen baard of hoofd!

Ook borst, benen en schaamstreek worden kaler………..

En dat kan kloppen, want volgens een onderzoek van Philips schamen hun vrouwen zich voor al dat haar. Ik dacht altijd dat mannen het allemaal niet zoveel kon schelen. Er zitten bij mannen nou eenmaal dikkere bossen haar op allerlei plekken. Maar die tijd is voorbij. Volgens Philips doen mannen ook mee in de strijd tegen (over)beharing.

Moet ook wel, want anders mogen ze niet meer mee op vakantie. Voor 47% van de ondervraagde vrouwen is al dat borst-, buik-, schaam- en rughaar zo vreselijk dat ze zich schamen als ze met hun man op strandvakantie moeten. En dus scheren de heren erop los.

In volgorde van poplulariteit scheren de mannen, naast het gezicht, de schaamstreek (84%), de oksels (52%), borst (27%), rug (27%) en billen (16%).

Lees ook:De (spiegel)gladde venusheuvel blijft favoriet
Lees ook:Schaamhaar? Schaam je!
Lees ook:Perfect driehoekje of streepje schaamhaar dankzij deze NL vinding
Lees ook:4 op de 10 Nederlandse mannen scheert schaamhaar
Lees ook:De boyzilian en de bilnaad harsen zijn geen populaire karweitjes

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Weg met haar!

 1. Layla

  Ik ben voor scheren! :)

    /   Reply  / 
 2. dali

  Weg met al dat haar! !!

  Ja dat klopt want kijk.
  Vroeger was het heel erg sexy vonden vrouwen die dachten hoe meer borsthaar hoe lekkerder die is maar die tijd is voorbij.
  Nu vinden dat vrouwen gwoon afchuwelijk en dat is maar goed ook!!!
  Ik zelf vind het walgelijk als een man borst of rughaar heeft ba.
  Ik zelf scheer niet want bij mij is het niet noodig maar mannen die het doen kan ik wel begrijpen, en ik zal maar zeggen :
  VOORAL DOEN MANNEN!!!!!!!!!!!
  Wij zijn ook belangerijk met ons uitelijk en niet alleen maar vrouwen
  Met groetjes

  Dali,

    /   Reply  / 
 3. Christa

  TEGEN SCHEREN!!!!

  Wat moet ik met zo’n kale gozer in mn bed, doe mij er maar een lekker mèt borsthaar, okselhaar, schaamhaar, etc. Zo is het bedoeld, puur natuur. Zo’n gedoe allemaal dat scheren, en die stoppels, gatver! Ik snap echt niet hoezo, is het voor de hygiene? Mijn vriend stinkt nooit hoor en al zijn mooie mannelijke sexy haar zit er nog! Zo kinderlijk, een haarloos lichaam, mooier wordt een man er ook niet bepaald op! Geef mij maar echte mannen. Dan maar niet met de mode mee. Heerlijk dat haar, lekker mannelijk, lekker zacht. Ik word alleen opgewonden van mannen die zich NIET scheren!

    /   Reply  / 
 4. Bart de Belg

  Beter blote lul dan dode lul (lol!). Ben pro scheren. is heel hygiënisch, bij het pijpen, beffen & neuken. prikkelt ook meer. maar in saun staat het niet erg, een blote poes, lul-zak. ik ga niet zo vaak naar de sauna, maar probeer wel wat “te sparen” als ik er heen ga. bloot, kaal = privé & én bijzonder…leuk!

    /   Reply  / 
 5. Dave

  Laat ik het zo zeggen, dat iedereen moet doen wat hij / zij zelf wil. Zelf doe ik wekelijks ook mijn bikinilijn, om de overtollige haargroei te doen voorkomen. Veder is hygiëne toch wel erg belangrijk.

    /   Reply  / 
 6. pieter

  heel mooi en fris een geschoren piemel

    /   Reply  / 
 7. harm

  lekker drie keer per week scheren die zaak,word al geil als ik eraan denk,dus je weet wat er gebeurd met scheren.
  trek me soms wel drie keer per dag af,heel vaak ook buiten in de tuin als het mooi weer is.
  pas nog op naaktstrand,werd wel stiekem bekeken door andere mannen die ook aan hun kale pik lagen te rukken.ben die dag ook nog door iemand afgetrokken en heb hem gepijpd.dat helemaal kaal en naakt.

    /   Reply  / 
 8. liefhebber

  uiteraard in bad met mes en scheerschuim geheel kaal en glad scheren.
  pijpt,beft neukt beter dan met haren tussen lippen,tanden.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>