Mannen reageren altijd lichamelijk op aanwezigheid vrouwen

Nou, nu hoef ik helemaal niet meer naar mijn werk met al die mannelijke collega’s, maar eigenlijk wist ik het allang: mannen krijgen onmiddellijk een lichamelijke reactie van elke vrouw die in de buurt komt. Mooi of lelijk, oud of jong……………

Goed nieuws dus voor single vrouwen en vrouwen die zichzelf niet aantrekkelijk vinden: iedere man reageert altijd. Wel vermoeiend voor de mannen, lijkt me. En vrouwen kunnen hakken en rokjes beter wegdoen: dat maakt het alleen nog maar erger voor de heteroheren. Wat zouden homomannen voor reactie hebben?

De testosteronspiegel van de heren vliegt in 5 minuten met 8% omhoog en nogal eens meer, als een man eventjes met een vrouw in 1 ruimte is en een praatje maakt.

De heren gingen rechter zitten met de schouders, bewogen de handen volop en begonnen spontaan met het ophangen van als imponerend bedoelde, maar vaak overdreven verhalen (haha – red.) over hun werk of andere zaken waar ze graag mee pronken. Dit alles blijkt uit opmerkelijk nieuw onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Lees ook:Seksveiling bracht onbekende vader
Lees ook:Mannen willen bij seks vaker ‘bruut genomen’ worden door vrouwen
Lees ook:Singles zijn avontuurlijker, maar getrouwde vrouwen initiatiefrijker bij seks
Lees ook:Geen lunchpauze meer tussen de middag, maar neukpauze
Lees ook:‘Libido is een verzinsel, zonder seks ga je niet dood’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>