Singles zijn avontuurlijker, maar getrouwde vrouwen initiatiefrijker bij seks

Eigenlijk is het wel jammer, maar het gebeurt. Zolang we nog single zijn of in het begin van een relatie zitten, wordt er volop gezoend en teder aan voorspel gedaan.

Dat slijt met het krijgen van een vaste relatie jammergenoeg. Over tot het echte werk, lijkt het credo dan.

Het hebben van een relatie heeft echter ook een voordeel. Want vrouwen met een vaste partner voelen zich zekerder in bed dan hun sexegenotes met losse contacten.

Daarom is de kans groter dat getrouwde vrouwen het heft in handen nemen onder de lakens……

Zo blijkt uit een recent onderzoek van uitgeverij Penguin om de presentatie van de erotische novelle ‘Bared To You’ luister bij te zetten.

Singles zijn seksueel absoluut avontuurlijker. Ze kijken vaker porno, maken hun fantasieën waar en gebruiken vaker speeltjes. Ook doen ze het regelmatig in de buitenlucht.

Met het voorspel van eenmaal getrouwde koppels is het dus vaak snel gedaan. Dames met een ring aan hun vinger nemen slechts 10 minuten om over te gaan tot het echte werk, bij singles is dat 12 minuten.

Bijna de helft van de vrijgezellen heeft 1x per week seks, 10% van hen probeert 5 verschillende standjes uit bij elke vrijpartij. Echtparen houden het vaak alleen op het missionarisstandje.

Veel mannen vrouwen vinden dat schrijfster Sylvia Day met haar ‘Bare to you’ de bestseller ‘Fifty Shades of Grey’ naar de kroon steekt. We houden u op de hoogte!

Lees ook:Vrouwen verklappen: het gemiddelde nummertje duurt 10 à 14 minuten
Lees ook:Getrouwde mannen zijn beter in seks (zeggen single vrouwen)
Lees ook:Singles van nu hebben volop seks
Lees ook:Onenightstands zijn niet slecht voor geestelijk welzijn
Lees ook:Kom ‘ns wat vaker klaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>