Vrouwen met kleine borsten raken sneller opgewonden

‘Twee erwtjes op een plankje’. ‘Cuppie 3 x A’.

Meisjes en vrouwen met kleine borsten, die zich toch vaak al onzeker voelen, krijgen veel opmerkingen over zich heen.

Oneindig veel vrouwen met van die kleine cupjes, lieten zich de afgelopen decennia onder handen nemen voor een borstvergroting.

Dat was immers ‘in’ en zou zijn wat mannen willen.

Maar het zou zomaar kunnen dat juist kleinere borsten het weer helemaal gaan maken.

Er zitten reuze veel voordelen aan een bescheiden ‘bosje hout voor de deur’ en eentje daarvan is snellere pret in bed……………….

Uit een onderzoek van de Universiteit van Wenen blijkt dat vrouwen met een kleine boezem sneller opgewonden raken.

Hun borstklierweefsel ~het meest gevoelige deel van de borsten~ zit niet verscholen onder een vetlaag, waardoor alles gevoeliger is.

Dames die goed voorzien zijn door de natuur zelf hoeven echter niet te vrezen: zij hebben gewoon een wat steviger touch nodig. Het is echter bekend dat alle soorten borstvergrotingen (maar ook -verkleiningen) het borstweefsel minder gevoelig maken.

Kleine borsten beperken voorts het risico op verschillende gezondheidsproblemen. “Omdat de borststructuur minder gelaagd is dan bij dames met een stevige boezem, worden zorgwekkende knobbeltjes sneller opgemerkt”, aldus Marisa Weiss, oprichtster van breastcancer.org.

Daarnaast wegen ze natuurlijk veel minder dan de grote joekels, wat de lichaamshouding bevordert en nek- en rugklachten beperkt. Ook in de sport is het hebben van kleine borsten een groot voordeel.

Nog een plus is de zwaartekracht, die met het klimmen der jaren aan de boezem zichtbaarder wordt, lees: hangers. Kleine, parmantige borsten daarentegen verraden veel minder de leeftijd van een vrouw.

En tenslotte: als je gezegend bent met een kleine cupmaat, heb je veel meer keuze qua lingerie. Romantische balkonbeha’s, strapless, de hipste bikini’s: het kan allemaal! Je kunt het je zelfs permitteren om behaloos de deur uit te gaan, voor die ene mooie avondjurk met blote rug bijvoorbeeld. En dat is iets waar vrouwen met een voluptueuze boezem alleen maar van kunnen dromen.

Lees ook:Kleine borsten, grote pluspunten
Lees ook:Heren: zo ga je lekker met haar borsten om
Lees ook:Vrouwenborsten bouncen niet, maar maken achtjes
Lees ook:Borsten worden groter en groter
Lees ook:Grootste borsten ter wereld brengen eigenaresse in levensgevaar

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vrouwen met kleine borsten raken sneller opgewonden

  1. Pingback: Vrouwen verleiden weer met hun billen i.p.v. met hun borsten | Seks

  2. Pingback: Je kunt beter met een borstverkleining dan met een borstvergroting thuis komen | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>