Mannen die stoppen met roken krijgen grotere erectie

Roken werkt bloedvatvernauwend en die vaten ~zeker in het onderlichaam van mannen~ spelen een belangrijke rol bij het krijgen van een erectie.

Daarom is het niet verwonderlijk dat mannen die gestopt zijn betere bedprestaties leveren………..

Dat concluderen wetenschappers van de universiteit van Boston, waarover is gepubliceerd in het ‘British Journal of Urology International’.

Christopher Harte en zijn team lieten 65 mannen deelnemen aan een programma om in 8 weken te stoppen met roken met behulp van nicotinepleisters. Voor, halverwege en enkele weken na de behandeling, kregen de mannen een  seksfilm voorgeschoteld. Terwijl ze keken, gingen de onderzoekers na hoe opgewonden de mannen waren.

20 van 65 mannen lukte het te kappen met de slechte gewoonte en juist de gestopten raakten sneller en heviger opgewonden dan hun doorpaffende seksegenoten.

De resultaten zijn nog niet definitief, maar onderzoeker Christopher Harte zegt dat de conclusie zo waardevol is dat ze die snel naar buiten wilden brengen, ‘ongeacht of die van toepassing is op alle mannen die roken of niet. Uiteraard in de hoop dat er zoveel mogelijk zullen stoppen.

Harte wijst ook op de risico’s die roken op seksueel gebied met zich meebrengt voor met name jongere mannen. “Die denken: o, daar hoef ik me nog lang niet druk om te maken.”

Mannen die gestopt waren met roken rapporteerden een grotere erectie en waren sneller opgewonden dan toen ze nog rokers waren. Harte wijst erop dat ze dit onder onderzoeksomstandigheden concludeerden en niet onmiddellijk verbetering hadden geconstateerd in het dagelijks leven.

De onderzoekers denken dat artsen mannen makkelijker kunnen overtuigen met het argument erectieproblemen om te stoppen met roken. Uit eerder onderzoek was reeds bekend dat rokers 2x zoveel kans lopen op impotentie als niet-rokers.

Lees ook:Seks en vruchtbaarheid belangrijkste redenen om te stoppen met roken
Lees ook:Roken is dodelijk voor uw erectie
Lees ook:Stoppen met roken verbetert ook haar seksleven
Lees ook:Mr Polska is gestopt met masturberen
Lees ook:Vrolijke mannen hebben veiliger seks dan zeiksnorren

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Mannen die stoppen met roken krijgen grotere erectie

  1. Pingback: Stoppen met roken verbetert ook het seksleven van vrouwen | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>