Schaamlip-correctie met 50% korting!

Speciaal voor de feestdagen bood een kliniek in Haarlem gisteren via een aanbiedingensite een schaamlipcorrectie aan voor €999-, de helft van het gebruikelijke bedrag.

De Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie noemt ‘de stuntaanbieding’ van de schaamlipcorrectie met korting onverstandig……..

“Dit is geen goede ontwikkeling, waarbij economische motieven worden gebruikt om mensen in de operatiekamer te krijgen”, aldus bestuurslid Hinne Rakhorst van de vereniging.

Ze doelt vooral op de tijdspanne. “We hebben een heel goede leidraad voor onze leden, waarin bijvoorbeeld staat dat er een afkoelperiode is tussen het eerste consult en de ingreep. Op de site Groupon krijgen mensen een dag de tijd om te besluiten om mee te doen aan de kortingsactie.”

Maatregelen nemen is lastig, stelt Rakhorst, omdat niet bekend of degene die de operatie uitvoert, lid is van de vereniging.

Een medewerker van de Haarlemse kliniek liet weten dat er vaker aanbiedingen waren, waaronder een borstcorrectie. Volgens hem kwamen daar honderden aanmeldingen op. “We hebben het alleen maar gedaan omdat als wij het niet doen, anderen het doen”, stelde hij. In de kritiek van de vereniging herkent hij zich niet. “Als mensen gebruikmaken van de korting en ze bedenken zich later alsnog, krijgen ze hun geld terug.”

Groupon liet weten donderdagmiddag 3 klachten over de aanbieding te hebben binnen gekregen. “We snappen de ophef, maar onze insteek was juist dat er een taboe op rust. Vrouwen durven er nauwelijks over te praten.”

Lees ook:Groepskorting voor grote borsten
Lees ook:Win (of koop met korting) erotisch speelgoed van X-toys via seks.blog.nl
Lees ook:Mensen en Korhoens strijden om seksplekken
Lees ook:Opgevulde G-spot voor nog meer genot?
Lees ook:Student geschorst na neukscène op dak van universiteit

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Schaamlip-correctie met 50% korting!

  1. Pingback: Stuitende uitzending ‘Dit is mijn lijf’ over pijn bij het vrijen | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>