Stop de oorlog tegen schaamhaar: mannen houden van ‘gemaaid gazonnetje’

PublicHairGrasTieners van nu zijn opgegroeid in een wereld waar lichaamshaar bij meisjes zoiets is als onkruid. Ze beginnen al te gillen, te scheren en te waxen wanneer er 1 haartje op de venusheuvel ontluikt.

Jonge jongens kennen alleen de zogenaamde pornopoezen en schrikken zich rot als ze een meisje zien die daar beneden een ‘hamster heeft zitten’.

Maar vooral de dames zelf maken elkaar gek. Vraag het aan de heren en ze houden van een ‘bijgewerkt gazonnetje’………

Bijna tweederde van de vrouwen is ervan overtuigd dat een volledig gewaxte bikinilijn de ideale manier is om een man te plezieren.

Maar daar gaan mannen niet mee akkoord, zo blijkt uit een enquête onder 1000 vrijwilligers van het waxmerk NADS.

De meest populaire coupe bleek ‘bijgeknipt en netjes’ te zijn in plaats van volledig kaal. 43% van de heren zei dat ze de bikinilijn van hun partner het liefst zo natuurlijk mogelijk zien, maar wel met een ‘Bermudadriehoek’. Dat wil zeggen dat het haar bijgeknipt is en de randen gewaxt zijn, zodat er geen overtollig haar uit de slipjes piept.

Toch zijn er ook mannen die liever minder zien. Zo verkoos 17% de ‘Brazilian Wax’, waarbij er in het midden 1 streep (landingsbaan) haar overblijft. 15% is fan van een hartvorm, terwijl slechts 12% kiest voor ‘de kale doos’ oftewel de ‘Hollywood Wax’.

De stijl die mannen het meest haten is de ‘G Wax’. Dat is een kort afgeschoren, klein vierkantje haar. Trimmen dus dames, niet met de onkruidverdelger in de weer! Daar wordt de vulva enorm moe van.

Lees ook:Sex And The City-seks: meeste vrouwen vrijen als Charlotte
Lees ook:Vreemde fetish: René van der Gijp ging slipjes snuiven met (S)Loggie
Lees ook:Vrouwen gaan voor rode lingerie, mannen voor zwarte
Lees ook:Waar heb jij op gegoogeld?
Lees ook:Doutzen Kroes is de natte droom van getrouwde mannen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>