Italiaanse macho’s laten massaal aan hun penis ‘sleutelen’

Tsja: het zijn natuurlijk enorme macho’s, die Italianen. Ze liegen zich ook altijd een krul in hun lul daar waar het gaat om het formaat van hun eigen ding.

Een subtiel masker om hun onzekerheid te verbergen, zo blijkt nu. Zo was het aantal Italianen dat een penisvergroting onderging nog nooit zo groot…..

Dat vertelt Dokter Alessandra Littara, directeur van het centrum voor seksuele ingrepen in Milaan.

Alleen dit jaar deden ze al 300 penisvergrotingen.

De ingrepen zouden vooral populair zijn bij welgestelde heren tussen de 30 en 50 jaar. Terwijl de meerderheid van de Italianen een dikkere penis wil, kiest de andere groep voor een langer geslachtsdeel.

“We leven in een visuele wereld waarin we vaak met seksuele beelden worden geconfronteerd”, aldus Alessandra Littara. “Mannen zijn zich daarom veel bewuster van hun eigen lichaam, maar tegelijkertijd onzekerder. Alle delen van hun lijf zijn belangrijk, hun penis vormt daar zeker geen uitzondering op.”

Volgens Nicholas Farrell, die de biografie van Mussolini schreef, is de obsessie voor seksueel potent zijn onderdeel van de Italiaanse machocultuur.

Ooit zei Mussolini tegen zijn jaloerse minnares dat het idee van slapen met slechts 1 vrouw ondenkbaar was. Daarom had hij periodes waarin hij 14 verschillende vrouwen had. “Ik nam er elke avond 3 of 4″, verkondigde de dictator destijds.

Lees ook:Henry Nicholas in problemen door fraude en seksgrot
Lees ook:Vrouwen lullen meer over seks dan mannen
Lees ook:Het ‘kleine penis syndroom’ zit tussen ‘s mans oren en niet tussen zijn benen
Lees ook:Alarm: de penis krimpt!
Lees ook:Penisvergroting steeds populairder door ‘kale ballen trend’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>