Als je PSAS hebt kom je continu klaar en dat is knap klote

Al eerder berichtten we u hier bij seks.blog over aandoening PSAS. De afko van Persistent Sexual Arousal Syndrome, veroorzaakt door verkeerde zenuwsignalen.

Dat het geen zegen is, maar een kwelling bewees een Amerikaanse vrouw die na jaren van tobben en behandelingen zo hopleloos werd dat ze zelfmoord pleegde.

De 40-jarige Heather McCuen uit de Amerikaanse staat South Carolina lijdt ook aan deze aandoening. Bij haar begon het tijdens de zwangerschap. Ze moet constant masturberen om haar lichaam onder controle te houden.

Ook slaapt ze door het syndroom niet meer in hetzelfde bed als haar man. Verder kan ze heel weinig in het huishouden doen. De lichtste trillingen bij eenvoudige klussen in huis zorgen al voor heveige opwinding en orgasmes.

“De hele dag klaarkomen klinkt leuk, maar voor mij is het een levende hel”, vertelt Heather. “Vroeger hadden mijn man en ik geweldige seks. Nu doen we het nooit meer, want als we seks hebben , heb ik nog dagenlang orgasmes vertelt ze in ‘The Sun’.

Ze heeft al van alles geprobeerd Ze heeft zich laten injecteren met botox, antidepressiva geslikt en onderging zelfs elektroshocktherapie. Aan alle benadelingen was ze al €7000,- eigen geld kwijt en het leverde haar tot nu toe niks op.

Op een gegeven moment was ook Heather zo ten einde raad dat ze geen andere uitweg meer zag dan zelfdoding. Gelukkig is ze dat stadium dankzij haar liefdevolle omgeving wat te boven en wil ze nu niets liever dan haar gewone leven terug.

Lees ook:Scrotox: laat je ballen strak trekken!
Lees ook:Man heeft nog 100 orgasmes te gaan en is daarna impotent
Lees ook:Amanda heeft PSAS: 50 orgasmes per dag en al sinds haar 6e
Lees ook:Mediteer jezelf tot wel 11 orgasmes per dag
Lees ook:Hyperseksuele Braziliaanse mag masturberen in baas z’n tijd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>