Mannen met lange ringvinger hebben grotere ballen met meer voorraad

Reeds vaker werd een verband aangetoond tussen de lengte van de ringvinger van een man en de hoeveelheid testosteron, waarin hij al in de baarmoeder aan blootgesteld werd.

Dus werden mannen met lange ringvingers al een grotere penis toebedacht en een hoger libido. Ja de lange vingermannen zouden ook betere carrièremakers zijn.

Ook blijkt nu dat er een relatie is tussen de lengte van de ringvinger en de omvang van de testikels….

Hoe langer de ringvinger hoe groter de ballen, blijkt uit onderzoek van de urologie-afdelingen van 2 Zuid-Koreaanse universiteitsziekenhuizen onder 172 mannen tussen de 20 en 69 jaar.

Hun vingers en ballen werden gemeten en daarna werd er gekeken welke verbanden er gelegd konden worden.

Er bleek geen verband te zijn tussen de omvang van de testikels en bijvoorbeeld leeftijd of lichaamslengte. Uit eerdere onderzoeken bleek logischerwijs reeds dat hoe groter de ballen, hoe meer zaad de man produceert en hoe meer kinderen hij dus kan maken.

Voor degenen die de proef op de som willen nemen. Leg de mannenhand plat op tafel en kijk naar de vingerlengtes. Wanneer de ringvinger langer is dan de wijsvinger, heeft de heer in kwestie een forse voorraadschuur tussen de benen.

Mannen en vrouwen met langere ringvingers (vooral die dat aan allebei de handen hebben) zouden volgens eerdere onderzoeken sowieso aantrekkelijker zijn voor het andere geslacht. Zij hebben symmetrischer gezichten dan types met lange wijsvingers en dat staat voor goede genen en dus gezond nageslacht.

Maar voordat de grote zakken onder u nou al te hard gaan juichen. Hoe kleiner de ballen, hoe langer men leeft. Castraten worden het alleroudste. En nou jullie weer!

Lees ook:Let op de vingers van een man en je weet de lengte van zijn penis!
Lees ook:Neanderthalers hadden veel meer seks dan moderne mens
Lees ook:Piemelpraat
Lees ook:Lengte telt wel degelijk bij seks
Lees ook:Sexy lingeriemodel doet mannen voor hoe ze hun ballen moeten controleren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>