Lengte telt wel degelijk bij seks

AdonisAphroditeNee we hebben het hier niet over de afmetingen van ‘smals penis of van de edele delen van dames. Het gaat om lichaamslengte.

Vrouwen hebben een voorkeur hebben voor lange mannen omdat deze goede genen doorgeven aan het nageslacht en hen beter kunnen beschermen tegen kapers op de kust.

Hoe langer de man in kwestie: hoe hoger ook het aantal sekspartners dat hij heeft in z’n leven……

Dit blijkt uit onderzoek van David Frederick en Brooke Jenkins aan de Chapman University in Californië, onder 60.000 westerse heteroseksuele mannen en vrouwen, waarover is gepubliceerd in Evolutionary Psychology.

Lange mannen hebben meer succes in de slaapkamer. De grootsten rapporteerden gemiddeld 12,3 partners, de kleinste 9,4. Wie ‘gemiddeld’ was van grootte zat rond de 11,7 partners.

Ook bij de vrouwen was dit verband er: hoe langer de vrouw, hoe meer partners ze heeft. De langste hadden het over 10, de kortste hadden er gemiddeld 8,2.

Waar de wetenschappers echter vreemd van opkeken, was het kleine verschil tussen de cijfers, zeker bij de mannen. Ze hadden verwacht dat kleinere mannen heel wat minder mensen in bed kregen tijdens hun leven.

Lees ook:Een vrouw begint dubbel zo vaak aan een nieuw dieet als aan een nieuwe sekspartner
Lees ook:Lesbische vrouwen komen vaker klaar dan hetero-vrouwen
Lees ook:Laura, Tania en Lola doen het vaker dan Therèse, Françoise en Martine
Lees ook:Hoe (boven-/onder-) gemiddeld is jouw seksleven?
Lees ook:Wetenschappelijk aangetoond: gemiddelde penis in erectie is pietsie meer dan 14 cm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>