Erotisch dromen

EroticDreamsIeder van ons heeft wel eens een erotische droom. Weer wakker, voelen sommigen schaamte of verlegenheid.

Dit is echt niet nodig want seksueel getinte dromen zijn een puur natuurlijk verschijnsel…

Een erotische droom is een droom waarin erotiek de hoofdrol speelt. Naast traditionele seks kan het dat men over kussen droomt of dat gezellig tegen elkaar aanliggen als opwindend wordt ervaren. Het kan zijn dat je partner in je dromen niet je levenspartner is, maar je baas, een goede vriend / vriendin, … Heel vaak personen die we dagelijks tegenkomen of spreken.

Erotische dromen zijn geen uiting van seksuele frustraties, maar eerder het symboliseren van gevoelens en gedachten, zoals het verwerken van (relatie-)problemen. Sommige seksdromen bevestigen levensgenot.

Waar kan een erotische droom zoal over gaan?

-Seksdromen over je ex-partner: Dit duidt op het verwerken van een oude relatie. Je hoeft dit niet altijd negatief te zien. Het kan er bijvoorbeeld ook op duiden dat je je ex-partner wil tonen hoe goed het nu met je gaat.

-Homodromen: Geen paniek; dit betekent niet dat je onbewust homoseksuele gedachten of fantasieën hebt. Meestal duiden deze dromen gewoon op een drang om verdere psychologische of spirituele ontwikkelingen door te maken.

-Dromen over seks in het openbaar: Dit wijst op het feit dat je wenst dat mensen je opmerken. Je wenst extraverter uit de hoek te komen dan nu het geval is. Het kan ook zijn dat je dit stadium al bereikt hebt en dat deze droom je wijst op het feit dat je geen geheimen meer hebt voor jezelf en je omgeving.

-Seks met een collega of vriend / vriendin: Dit duidt aan dat je met die persoon een diepere of intensere relatie wenst dan nu het geval is. Dit kan inderdaad een seksuele relatie zijn maar ook een vriendschappelijke.

Erotische dromen zijn ~zoals al ons dromen~ een weerspiegeling van gevoelens en verlangens. Neem ze dus niet al te letterlijk, maar zoek naar een onderliggende bedoeling of verklaring. Schaam je niet, vertel erover of hou het fijn voor jezelf.

Opgelet ! Niet iedereen staat namelijk open voor jouw erotische dromen. Let dus wel op tegen wie je het vertelt. Dromen is en blijft iets puur persoonlijks. Bij sommigen zouden ze maar jaloezie opwekken…

Droom zacht…

Lees ook:Seks hebben met de een en fantaseren over de ander
Lees ook:Dream on…. de top 10 der seksuele fantasieën
Lees ook:Boedhistische monnik wordt euneuch
Lees ook:10 redenen waarom het geen goed idee is om seks te hebben met een vriend(in)
Lees ook:De 10 geboden van scharrel-seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>