De 10 geboden van scharrel-seks

Het hebben van een scharrel, netter gezegd: casual sex, lijkt heel vrijblijvend, maar dat is het op den duur heel vaak niet.

Mannen zijn er beter in dan vrouwen.

Zij hebben een betere neus voor het kiezen van scharrels dan vrouwen…….

Daarom speciaal voor vrouwen de 10 geboden voor scharrel-seks.

1. Hou het bij lekker
Bij de keuze van een casual partner mag je je op niets anders richten dan de fysieke aantrekkingskracht en de seksuele vonk. Als het vrijen fantastisch is én hij is ook slim, grappig en lief, zal het moeilijk worden om de vrijblijvendheid te onderhouden.

2. Ban de beste vriend
Vrijen met één van je beste vrienden en casual gaan, gaan absoluut niet samen. De emotionele en mentale band die jullie al hadden, zal nooit kunnen gescheiden worden van het fysieke. Bovendien zal de vriendschap nooit nog hetzelfde zijn. Ofwel: er blijft er een vreselijke spanning hangen, ofwel: het wordt simpelweg toch een relatie.

3. Ken jezelf
Omdat je geniet van het vrijen en gewoon uit bent op seks is dé perfecte reden. Om iets te bewijzen is sletterig en het doen gewoon om het doen, zal je achteraf bekopen met spijt en onzekerheid. Casual starten terwijl jij stiekem meer wilt, eindigt ook zelden goed.

4. Blijf uit de knuffelzone
In feite is de regel: ‘orgasmes only’. Moet je hem daarom onmiddellijk eruit gooien na de seks? Neen, maar knuffelen is uit den boze. Die vorm van affectie hoort bij een echte relatie, niet bij een seksrelatie.

5. Stel hem niet voor
Casual lovers hoor je niet voor te stellen aan je vriend(inn)en. Zo vermijd je dat ze hem tof gezelschap vinden (of omgekeerd) en dat hij een permanente factor in je leven wordt. Bovendien zal het de ‘wat als’-gedachten alleen maar bevorderen en dan krijgt casual geen kans meer.

6. Ga voor zoveel mogelijk naakt
Dit gaat om seks… Geen behoefte aan uitgestippelde outfits (tenzij het natuurlijk om kinky pakjes zou gaan).

7. Wees niet egoïstisch
Het kan alleen casual zijn als beide partijen hetzelfde willen. Wanneer je iemand met oprechte gevoelens gebruikt voor seks, ben je een bitch, punt! Ben jij de dupe? Ga dan nog eens kijken naar gebod 3.

8. ‘Get your freak on’
Aangezien je letterlijk niets te verliezen hebt, kan je gerust alle remmen lossen. Probeer naar hartelust nieuwe standjes uit en laat je wildste en stoutste fantasietjes werkelijkheid worden. 9 op de 10 zal hij het fantastisch vinden. Zo niet, is hij cru gezegd vervangbaar.

9. Ga voor veilig
Seksrelaties hoeven in principe niet monogaam te zijn. De kans is dus groot dat je boytoy nog andere partners heeft. Ga daarom altijd voor veilig.

10. Wees altijd eerlijk
Casual relaties zijn per definitie iets tijdelijks. Je hoeft dus absoluut nergens doekjes om te winden wanneer je iemand nieuw hebt leren kennen. Als je deze tien geboden volgt, zou niemand gekwetst mogen achterblijven.

Lees ook:Zo heb je scharrelseks zonder gezeur achteraf
Lees ook:Relatie is geen remedie tegen AIDS
Lees ook:Mannen duiken zonder pardon in bed met de vrouw van hun ‘beste vriend’
Lees ook:Fris en fruitig vrijen
Lees ook:Vrouwen genieten net zo goed van ‘casual sex’ als mannen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>