Het seksleven van de Nederlandse MILF’s

Vaak wordt beweerd dat de komst van kinderen leidt tot minder seks in een relatie.

Helaas is het waar: bijna de helft doet het véél minder dan voor de kids en ruim eenderde doet het iets minder, bij 1 op de 6 verandert er niet veel.

Maar er is ook een beetje goed nieuws: 3,3% heeft sindsdien juist veel meer seks en 2,8% iets meer……….

Dat blijkt uit de antwoorden van een kleine 700 Nederlandse moeders in een onderzoek naar hun seksleven door de website Fabulous Mama.

18% doet het tussen de 5 en 8 x per maand, 17% doet het 4 x per maand, 13,5% houdt het op 3 x en 11% op 2 x. Eveneens 11% doet het minder dan eens per maand.

Uitschieters naar boven: een volgende 11% doet het vaker dan 9 x per maand en 5% doet het minimaal om de andere dag!

Geen van de ondervraagde moeders vindt dat zij veel teveel aan seks doet. Slechts 0,4% vindt het wel iets te veel. 21,4% vindt het te weinig.

De meeste mama’s antwoordden dat ze ‘iets te weinig’ seks hebben. Zo’n 34% heeft helemaal niks te klagen en is ‘heel tevreden’.

Fabulous Mama ondervroeg vorig jaar de mannen en die waren toen minder tevreden. Daarvan vond 26% dat ze veel te weinig seks hadden en 41% iets te weinig.

Nederlandse vaders blijken overigens in bed de touwtjes in handen te hebben. Op de stelling ‘Ik ben de baas in bed’ zei slechts 24,4% van de vrouwen ja, tegenover 82,7% van de mannen.

Gemiddeld werd het rapportcijfer dat moeder zichzelf geven een hele nette 7. De mannen gaven zichzelf vorig jaar een twijfelachtige 5,6.

Lees ook:Mama’s seks is soms best kinky
Lees ook:50 dagen na bevalling weer genieten van seks
Lees ook:Noord Oost-Amerikanen hebben het vaakst seks, maar de Mid Westers de meeste lust
Lees ook:Grieken: geen cent te makken, maar neuken als de beren
Lees ook:Nederlandse vrouwen willen meer seks!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>