Voel je de lente al aan je libido?

Het is lente en vanavond schakelen we over naar de zomertijd.

De dagen worden weer langer en ons systeem reageert op de verhoogde hoeveelheid daglicht.

Zodra we meer UV-licht krijgen, maakt het lichaam minder van het slaaphormoon melatonine aan en worden we vrolijker, blijven we minder lang in bed liggen en krijgen we meer zin in seks………….

In de lente worden ~geïnspireerd door de dieren in de natuur~ veel mensen verliefd en krijgen ze nesteldrang. Opvallend genoeg leidt dit in de slaapkamers van reeds bestaande stellen niet tot meer seks. Die sekspiek ligt juist in de herfst.

Toch denken mannen in het voorjaar (nog) meer aan seks dan gewoonlijk. Nee dames: niet nijdig worden op je vent! Dit komt omdat zij door de natuur nou eenmaal geprogrammeerd zijn om naar vrouwen te kijken en met dit mooie weer is er eindelijk weer eens wat meer vrouwenvlees zichtbaar. Dat was ook waaarom wijlen Martin Bril ‘rokjesdag’ zo bezong.

Tijdens het in de zon zijn wordt er extra vitamine D aangemaakt en dit stimuleert de productie van het hormoon testosteron, dat de seksdrive van mannen zowel als van vrouwen aanslingert. Met andere woorden: ja de lente is goed voor ons libido, maar je moet wel naar buiten gaan en ook wel aan je lusten willen toegeven.

Een zinnelijk seizoen gewenst dus!

Lees ook:De Lente maakt ons geiler
Lees ook:Hou je nou je bril op tijdens de seks of juist niet?
Lees ook:Geen rokjesdag maar vagina-feest & penis-party
Lees ook:Virtual Reality: hoe porno wil je het hebben?
Lees ook:Tijd voor seks onder de blote hemel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>