Momenten dat vrouwen de balen van seks hebben

Wij van seks.blog zijn er natuurlijk altijd als de kippen bij als er wetenschap is, die ondersteunt dat seks gezond is voor lijf en leden, maar ook goed is voor de geest en creativiteit.

Maar, laat ons eerlijk zijn: ieder mens vindt seks ook weleens enorm gedoe.

Behalve dat je er hele smerige bacteriën en virussen door kunt oplopen, zijn er ook nog andere seks-baal-momenten…….

Vandaag de seks-baal-momenten van haar kant belicht:

* Onzekerheid
Bewegen mijn borsten niet te veel? Geniet hij er wel van? Kreun ik te luid? Zal hij wel een orgasme kunnen krijgen? Wie zich tijdens het vrijen te veel vragen stelt in plaats van te genieten, kijkt wellicht niet uit naar de volgende keer.

* Spijt
Als je een onenightstand had, is het goed mogelijk dat je er de volgende ochtend spijt van hebt. Niets is gênanter dan stilletjes wegsluipen voor hij wakker wordt of later denken: ‘hoe hij heette, dat ben ik vergeten….’

* Stress
Vrouwen die zich niet lekker voelen met de anticonceptiepil, een spiraaltje of een vaginale ring, vrijen meestal met een condoom. Maar in het heetst van de strijd is er soms geen houden meer aan en wordt het rubbertje simpelweg ‘vergeten’ of scheurt het. Dat kan voor beide een hoop stress geven qua eventuele zwangerschappen, maar ook voor de uitslag van een soa-test.

* Verloren vriendschap
Je weet het al voor je eraan begint: vrijen met een goede vriend is 9 van de 10x een slecht plan. Zeker als je vermoedt dat hij gevoelens voor je heeft. Als er uiteindelijk toch seks van komt (lees: na enkele glaasjes alcohol) is de kans dus groot dat hij denkt dat het wederzijds is. Dan is het vaak einde vriendschap.

* Troep
Alles wat lekker is in het leven geeft rommel: eten, drinken, feesten en…. seks. Op de sofa, in de douche, in bed, op de keukentafel. Op verschillende plaatsen in huis seks hebben tijdens een turbulente vrijpartij is leuk. Maar er moet de volgende dag wel gepoetst worden (hardnekkige gênante plekken op het pas beklede witte bankje) en stinkend beddengoed moet in de was.

* Pijn
Wie zich plots ontpopt tot een turnster tussen de lakens, zou dat weleens kunnen bezuren de dagen erna. Door bewegingen uit te voeren die je niet regelmatig doet, kan je je serieus bezeren. Een warm bad en een pijnstiller bieden soelaas. Vergeet ook niet te plassen na elke vrijpartij. Vrouwen die dat niet doen, lopen risico op een venijnige blaasontsteking.

* SOS
Last but not least: de beruchte uitdrukking voor seks – omdraaien -slapen. De SOS’ers. Wanneer je met een dergelijk heerschap tussen de lakens bent beland, weet je eigenlijk niet hoe snel je hem jouw bed c.q. jouw huis weer uit moet schoppen.

Volgende keer de seks-baal-momenten van mannen!

Lees ook:De orgasme-kloof
Lees ook:Risico op hartinfarct na seks is klein
Lees ook:Nog maar es: seks is zo gezond!
Lees ook:Hoe je seksueel burn-out gaat
Lees ook:1 op de 3 mensen neemt de telefoon op tijdens seks ?!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>