Eenderde van de mannen masturbeert op zijn werk

Mannen die vaak uitgebreid naar de WC gaan op hun werk, met als excuus dat ze ‘na de koffie altijd moeten’, zou ik toch maar eens met andere ogen bekijken.

Het blijkt dat bijna eenderde van de werkende heren zich tijdens kantooruren weleens opsluit om te ‘doe het zelven’…….

Het is 1 van de uitkomsten van de jaarlijkse mannenenquĂȘte van het Amerikaanse magazine Glamour, waarbij 1000 mannen werden ondervraagd over geld, seks en relaties.

En daarin werd duidelijk dat het niet bij masturberen op het werk blijft, want ook tijdens een bezoekje aan de ouders (31%), achter het stuur (24% of op een feestje (10%) wordt regelmatig even een ‘pitstop’ op het toilet gemaakt.

Seks blijft dus een belangrijke drijfveer in het leven van mannen. En dat beseffen ze ook zelf. Want hoeweel een recente studie aantoonde dat het stereotype van ‘elke 7 seconden’ een modern sprookje schijnt te zijn, zei 38% dat seks toch hetgeen is waar ze het vaakste aan denken op een dag.

Lees ook:Een laag fietsstuur maakt de vagina ongevoeliger
Lees ook:Overspel is goed voor de creativiteit
Lees ook:Masturberen onder werktijd
Lees ook:Niet vrijen onder het rijen
Lees ook:Speciale Playboysite voor op je werk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>