Sea, Sex & Sun: lusten boven de 80

Vroeger was 40 natuurlijk oud. Nu in een wereld met steeds meer mensen van in de 80 en 90 heeft eerstgenoemde groep het gevoel nog ‘tijd zat’ te hebben. En dat is niet geheel onterecht.

Want bejaarden doen niet alleen maar dutjes met de handen boven de dekens. 80′ers en 90′ers zijn seksueel nog steeds actief.

Ze hebben er ook meer tijd voor en wanneer hun partner overlijdt, komt er heel vaak weer nieuw geluk in hun oudere leven. Met liefde én met lust…….

Daarover gaat ook het omslagartikel van HUMO deze week met als ondertitel het zo fraaie Vlaams: ‘Ik ben in de fleur van mijn seksleven’.

De verslaggever is namelijk gaan lunchen in een Brussels dienstencentrum en spreekt zeer openhartig met de ouderen aldaar.

‘Sea, Sex and Sun’ van Serge Gainsbourg wordt op goedkeurend hoofdwiegen onthaald. Dan schalt Lilly Allen door de boxen: ‘Fuck you, fuck you very very mu-hu-hu-hu-huch…’ Met een snelheid die je niet meteen associeert met de jaren op hun teller, schuiven Mia en Linda de stoelen aan de kant: de armen gaan in de lucht, de sjaaltjes worden losgeknoopt en de kunstheupen krijgen het zwaar te verduren. Het f-woord stoort de dames niet in het minst. Ik waag me op de dansvloer. 

Lees meer bij HUMO

Sea, Sex and Sun-Serge Gainsbourg from Kadavre Exquis on Vimeo.

Lees ook:Amerikanen zien fuck in billboard met Lara Stone
Lees ook:Mensen zeggen al 750 jaar lang FUCK
Lees ook:Fuck For Forest, jawel: neuken om het regenwoud te behouden
Lees ook:Purno de Purno is anno 2013 wel degelijk porno
Lees ook:Fuck in gebarentaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>