Beestachtig homo- en bi-seksueel

In de dierenwereld doen ze niet zo moeilijk over de diverse smaken van seks.

Dat zie je al bij de honden: ‘Ze rijen mekaar’ als een teken van dominantie of gewoon als 2 koeien in de wei, want de stier is immers nergens te bekennen.

1500 diersoorten zijn biseksueel……

Daarover schrijft de VIVA deze week ter ere van hun grote bisekssualiteitsonderzoek, waarover we eerder vandaag al schreven.

Website WTF was er als de kippen bij en besprak 5 biseksuele dieren:

Mannetjes- en vrouwtjes-olifanten leven apart. De gemeenschap heeft namelijk als regel dat wanneer mannetjes oud genoeg zijn, ze de kudde moeten verlaten. Ze vormen dan met 2 of 3 een nieuwe groep.

Binnen deze gemeenschap ontstaan dan homoseksuele relaties. Om toch nieuwe olifantjes te verkrijgen moeten ze natuurlijk soms wel even ‘overwippen’. Olifanten schijnen trouwens, ondanks hun omvang, tedere minnaars te zijn.

Rendieren zijn een beetje typisch. Normaal gesproken vechten 2 mannetjes om 1 vrouwtje. Maar sommige ventjes hebben daar geen zin in. Ze doen zich dan voor als een vrouwtje om zo makkelijker aan hun grief te komen.

Bekende en bestendige homo’s zijn de pinguins. In de New York Zoo kregen de 2 mannetjespinguïns Silo en Roy een ei om samen op te broeden. Het stel bleef zeker 6 jaar bij elkaar. Er is zelfs een boek over geschreven.

Deze ekster valt onder het kopje ‘gelegenheidsbiseksualiteit’. Mannetjes vechten zich regelmatig dood. De vrouwtjes delen daarom 2 aan 2 een mannetje en zorgen als trio voor de eitjes. De vrouwtjes doen het dan ook nog met elkaar. Gewoon om de vrede in huis te bewaren.

De bonobo’s beschreven we hier al vaker. Ze worden niet voor niks de ‘seksapen’ genoemd. Ze doen het met zo’n beetje iedereen uit de groep en ook op alle denkbare manieren. Oraal, anaal, missionaris, erotische massage, masturbatie en ga zo maar door. Het is bij hen net zoiets als handen schudden bij ons.

Lees ook:Vagina en penis bestaan al 385 miljoen jaar
Lees ook:Suïcidale reproductie: heel veel seks hebben en dan sterven
Lees ook:Dronken fruitvliegjes worden homo
Lees ook:Vechten of vrijen
Lees ook:Dierenporno in het Nationaal Museum!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>