Seks-adviezen van de porno-sterren

SexAdviceOnze kinderen zien we toch liever seksueel voorgelicht worden door onszelf dan door Ron Jeremy.

Maar wat verder in het leven als de passies en de lusten soms wat meer onder het bed liggen dan erin, kunnen wat pepers in zonze reet geen kwaad……

Zo meldt ons vandaag The Huffington Post.

COMMUNICEER
Zeker wanneer je wilt sexperimenteren of een nieuwe partner hebt, is het belangrijk om te praten over hoe jij je bij alles voelt. We komen meestal in de problemen wanneer we ophouden met aan zelfreflectie te doen en onze gevoelens negeren. Het is alsof je een deur van een kast op slot draait. Wanneer je die weer opent, rolt er van alles uit. Blijen commubiceren dus!

LICHAAM & GEEST
Een belangrijk onderdeel van een een goede mentale gezondheid is een gezond lichaam. Let op je voeding, beweeg genoeg en aarzel niet om je regelmatig te laten testen op soa’s. Praat er ook over met je bedpartner. Het kan best gênant voelen, maar het is beter om alle informatie te hebben.

ME MOMENTS
Wie een lijfeleijk en/f mentaal turbulent seksleven heeft, moet zorgen dat hij ook genoeg tijd maakt voor zichzelf. Het is een essentieel onderdeel van zelfzorg. Alleen zo kan je echt goed in je eigen vel zitten. Zelfs in een gelukkige relatie of huwelijk is ‘me time’ cruciaal.

SEXPERIMENTEER
Durven experimenteren met je partner is gezond. Het is bevorderlijk voor het bewust ervaren van intimiteit en de communicatie van je lusten en wensen. Probeer het bovendien niet te ver te zoeken. Wie zich bijvoorbeeld aangetrokken voelt tot bondage, hoeft niet naar de sexshop. Iedereen heeft wel kabel, koord, touw, sjaaltje of centuur van een badjas paraat. Er zijn veel alledaagse objecten die je kan omtoveren tot seksspeeltjes.

HEIMELIJKE GENOEGENS
Het is logisch: wanneer je niet zegt wat je wilt, zal je partner het je waarschijnlijk nooit kunnen geven. We worden helaas vaak opgevoed om niet te praten over seks en de bijhorende lusten, maar in het volwassen leven heb je dat zelf in de hand. Draai er geen doekjes om en praat oprecht over je wensen.

DE SCHAAMTE VOORBIJ
Hierbij aansluitend is het belangrijk om geen schaamte te voelen voor je erotische fantasiën en lusten. Laat je ook vooral niet ontmoedigen door je omgeving. Probeer te ontsnappen aan meningen van derden. Je voorkeuren op gebied van seks zijn bijna net zo belangrijk als je favoriete eten. Niet alles is gezond, dus wel je kop erbij gebruiken.

Lees ook:Van bear tot buttplug. En van rimmen tot Hepatitis B
Lees ook:Mannen praten niet over het feit dat barbertje gaat hangen
Lees ook:Een kwart van de Nederlandse mannen gaat vreemd
Lees ook:Hoe je laat weten wat jij seksueel opwindend vindt
Lees ook:Geen afrodisiaca: eet dit niet als je nog seks wilt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>