Standje ‘de omgekeerde cowboy’: hier lees je waarom vrouwen dit haten

Reverse Cowboy Laptop

Uiteraard is afwisseling in de slaapkamer 1 van de belangrijkste dingen om een relatie spannend te houden. Maar sommige standjes zijn nou net niet ‘je dat’. Neem bijvoorbeeld ‘the reverse cowboy’. De vrouw komt op hem zitten, met haar rug naar zijn gezicht. Zoals een cowgirl op haar paard zit met andere woorden, maar dan omgekeerd.

Bij mannen favoriet (want het is de 4e favoriete sekspositie), maar 39% van de vrouwen vindt het vreselijk. Dat blijkt uit een onderzoek van Women’s Health bij 1111 lezeressen. Redenen: vrouwen zien hun partner niet en hebben dus geen idee, met wat pech kijken ze naar een lelijk ingerichte slaapkamer of ze vrezen de penis van hun partner te breken.

Uit de rondvraag bleek ook nog dat ‘doggystyle’, overigens het populairste standje ter wereld, door 28% van de ondervraagde vrouwen als onaangenaam wordt ervaren. Om dezelfde redenen trouwens.

Lees ook:Hoe vaak denken mannen dat vrouwen masturberen? En vice versa?
Lees ook:Waarom hebben mensen seks?
Lees ook:Vrouwen die voor het eerst hun eigen vagina zien
Lees ook:Vrouwen kijken ook stiekem porno
Lees ook:Libelle lezeressen doen het vaker dan je denkt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>