Pamela Anderson: al 20 jaar een blonde stoot

Trots poseert Pamela hier met een Servische Playboy van exact 20 jaar geleden waarop haar eigenste pammies de cover sieren.

Het was in die periode, eind jaren 80, dat Pammie als toeschouwster opgemerkt werd op de tribune van een Canadese voetbalwedstrijd.

Terwijl zij argeloos de match volgt, projecteert de cameraman van het stadion haar meer dan levensgroot op een videoscherm.

Zo krijgt ze haar 1e staande ovatie.

Pam wordt het veld opgetrokken en krijgt direct een contract voor reclamespotjes aangeboden door biermerk Labatt. De commercials zijn een ongekend succes en al snel beginnen de aanbiedingen binnen te stromen.

Pamela voelt wel wat voor Playboy en siert niet lang daarna de voorkant van het blad. Teneinde haar carrière wat extra vaart te geven, besluit ze met het verdiende geld haar borsten te laten vergroten.

Dat kan Playboy natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan en sindsdien heeft ze nog 4x uitgebreid in het mannenblad gestaan. Iets wat nog nimmer een vrouw is gelukt.

Ook de TV toont interesse. Pamela’s eerste rol is in de serie “Married…With Children”. “Home Improvement” volgt en haar grote doorbraak komt natuurlijk met haar reddende rol in “Baywatch”, de meest bekeken televisieserie ter wereld.

De blonde stoot, inmiddels 42 jaar, is van plan om geld uit haar ‘goudmijnen’ te investeren in ecologische hotels in Montenegro.

Lees ook:Pamela Anderson klassiek naakt op Anita Ekberg-wijze
Lees ook:Pamela Anderson (48) in allerlaatste Amerikaanse naakte PLAYBOY
Lees ook:Patricia Paay: ‘Kijk eens, dat zijn de blote billen van oma’
Lees ook:Hot shot Kate Moss voor jarige PLAYBOY gelekt.
Lees ook:Popstar Rebecca openhartig over haar SM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>