Supermodellen naakt in Love

Nude-Supermodels-Love-MagazineKate Moss, Naomi Campbell en Lara Stone lieten zich overhalen uit de kleren te gaan voor de cover van het magazine Love.

In totaal poseerden 8 supermodellen naakt in identieke poses.

Het tijdschrift verschijnt deze week dan ook met 8 verschillende covers. Alle smaken even lekker en met een fotoreportage van 40 bladzijden binnenin.

Hoofdredacteur Katie Brand: “Voor deze editie hebben we 8 vrouwen uitgekozen die als de mooiste vrouwen ter wereld worden gezien. We vroegen ze hun lichamen te tonen en fotografeerden ze in dezelfde pose voor de cover. We willen daarmee laten zien hoe verschillend ze zijn. Om dat te illustreren, publiceren we ook hun maten. Dat bewijst dat perfectie niet bestaat.”

Naast voornoemde dames poseerden ook Natalia Vodianova, Amber Valletta, Jeniel Williams, Kristen McMenamy en Daria Werbowy in hun geboortepakje.

Fotograaf Mert Alas: “Het was boeiend om die vrouwen naakt te bestuderen. Ze nemen dezelfde pose aan, maar zijn zo verschillend. Maar allemaal stralen ze een enorme kracht uit.”

Lees ook:Naakte transseksueel in Franse Vogue
Lees ook:Amerikaanse topvoetbalster naakt op cover
Lees ook:Gisele Bündchen op cover van Franse blootblad LUI
Lees ook:Tamara Ecclestone dan toch eindelijk in heur nakie in PLAYBOY
Lees ook:Kunstenares ligt naakt bij naaktschilderij in Louvre, maar wordt opgepakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>