Jennifer Aniston als seksverslaafde tandarts

Sommige mensen ~vooral vrouwen~ vinden haar het summum van stijl, elegantie en sexy uitstraling.

Anderen vinden haar een vrouw, waar je aan voorbij loopt.

Ik heb het over Jennifer Aniston en het moet gezegd: komende zomer is zij te zien in haar meest pikante rol tot nu toe.

Namelijk die van een seksverslaafde tandarts…………

Jennifer slaat nu op haar 40ste een andere weg in na haar recente keurige rollen in romantische komedies en gaat de pikante toer op. Ze ruilde haar beroemde blonde brave manen in voor een temperamentvolle rol als brunette in ‘Horrible Bosses’.

De film draait rond 3 mannen (Jason Bateman, Jason Sudeikis en Charlie Day) die besluiten om hun bazen om te brengen. Aniston is er daar 1 van en zij gedraagt zich als een onverbeterlijk seksroofdier. Zo is er een scène waarin ze het kruis van haar assistent secondenlang besprenkelt met water.

De tandartsstoel dient duidelijk ook als ‘vervangbed’ voor vrijpartijen. Dan is er het fragment waarin ze in sexy lingerie heel uitdagend voor haar raam staat te dansen voor een gluurder. Achtereenvolgens likt ze aan een lolly, zuigt aan een banaan en verorbert een hotdog. Allemaal in wel zeer suggestieve houdingen

Naar verluidt is er ook een echte naaktscène gedraaid, maar de beslissing of die ook in de film zal zitten, moet nog vallen. Volgens US Weekly gaat het om een topless scène, die vanuit twee hoeken gedraaid werd: eentje waarbij je Anistons gezicht en borsten en gezicht in één shot ziet en een andere waarbij de kijkers zouden kunnen denken dat het om een dubbelgangster gaat.

Lees ook:Jennifer Aniston opnieuw als nymfomane tandarts in ‘Horrible Bosses II’
Lees ook:John Mayer wil meer seks
Lees ook:Twee zoenende vrouwen is altijd mooi
Lees ook:Kate Upton: Sexiest Woman Alive
Lees ook:Als seks een sport was, dan zouden beachvolleybalsters goud winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>