Vrouwen worden seksueel zeer geïnspireerd door nieuwste Bond-film

JamesB‘Bond, James Bond’.

De bijna mythische figuur, sinds een aantal jaren gestalte gegeven door Daniel Craig, lijkt de opvolger van de imaginaire Mr Grey.

Oftewel: na de Fifty Shades Of Grey-hype, barst er nu ~ook in de bedden~ een ware Bond-hype los……..

Zo signaleert C-date, een van de grootste casual dating-sites ter wereld, sinds begin november 2012, toen ‘Skyfall’ in première ging, een toename van het aantal vrouwen dat zich registreert.

Volgens de site toont dit aan dat vrouwen steeds meer open staan voor casual dates. Zij willen vrouwen helpen bij het waarmaken van hun Bond-gerelateerde erotische fantasieën.

De eerste bondgirl, Ursula Andress, kwam in 1962 in een witte bikini uit het water. Dit bleek een ware mijlpaal in de seksuele revolutie, helemaal voor vrouwen. Eindelijk was daar een vrouwelijk icoon dat sterk in haar schoenen stond en daarbij niet afkerig was van seksuele ontmoetingen.

Sindsdien spelen Bond-films een belangrijke rol in de acceptatie van een meer losse, maar stijlvolle benadering van casual dating en seks.

“De Bond-films hebben zeker bijgedragen aan het cool en acceptabel maken van casual dating voor vrouwen”, zegt Heinz Laumann. “C-date vervult vrijwel dezelfde functie en helpt mensen bij het waarmaken van hun seksuele dromen en het kennismaken met nieuwe partners op een veilige, discrete en stijlvolle manier. We zijn er dan ook van overtuigd dat James Bond zelf ook zou kiezen voor onze site. Het is namelijk de plek waar hij de meeste kans heeft op het ontmoeten van krachtige en avontuurlijke vrouwen.”

Lees ook:50 jaar de lekkerste Bond-Girls: toen en nu
Lees ook:Nymphographic: James Bond doet het overal, maar niet in een vliegtuig
Lees ook:Kwart NL vrouwen wil seksdate onder de kerstboom
Lees ook:Nieuwe Bond-girl praat Daniel Craig uit z’n broek
Lees ook:James Bond is een alcoholist met erectieproblemen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>