Je krijgt pas een hemels orgasme als je getrouwd bent

“Ik heb wel eens gehoord van een jongere in de kerk die naar me toe kwam en zei: ‘De dominee moest eens weten hoeveel van onze jongeren uit de kerk het met elkaar doen.’ Seks is enorm aantrekkelijk en krachtig. Het is een enorm grote kracht. In Hooglied wordt seks vergeleken met de dood. Je kunt een doodservaring niet uitproberen. Zo kun je ook niet in een hoge boom klimmen met een parachute om eruit te springen om te kijken of de parachute ‘werkt’. Dat werkt niet. Je moet met een vliegtuig tot grote hoogte stijgen, om er uit te springen en te zien dat de parachute je draagt……….”

Hoehoi: bent u daar nog?

Om een seksueel hoogtepunt te bereiken, moet je eerst ‘de hoogte van het huwelijk ondervinden’. Dit stelt auteur Wilkin van de Kamp, die het boek ‘Seks zoals God het bedoeld heeft’ schreef.

Het boek bevat 5 hoofdstukken:
Seks is niet neutraal
Seks is kostbaar
Seks is heilig
Seks is een cadeau van God
Seks laat altijd sporen na

“Als je werkelijk een hoogtepunt wil bereiken moet je de hoogte van het huwelijk eerst ondervinden. Toch krijgen jongeren te horen: we doen het allemaal, seks is lekker en iedereen heeft er recht op”, zegt Van de Kamp in een interview met CIP.nl. Ook stelt hij dat het huwelijk niet door mensen, maar door God is ingesteld.

Lees ook:Onderteken een sekscontract!
Lees ook:Seksuele voorlichting voor orthodoxe Joden
Lees ook:In de ‘Doos van Toos’ leer je hoe je een condoom omdoet in ‘t donker
Lees ook:Jongeren van nu weten alles over seks, maar geen reet van intimiteit
Lees ook:Seks-polikliniek voor tieners met verstandelijke beperking

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>