Vrouwelijke pedo’s in ‘Undercover in NL’

Voor (bijna) elke moeder is het niet voor te stellen en toch bestaan ze: vrouwelijke pedofielen of tenminste dames die daaraan meewerken.

Iedereen lijkt bij het woord pedo te denken aan mannen.

Maar Alberto Stegeman deed zich voor als ene Liesbeth, die hulp zoekt bij haar pedofiele gevoelens……..

De nog uit te zenden aflevering van ‘Undercover in Nederland’ heeft nu al veel losgemaakt: VVD’ers en SP’ers stelden afgelopen woensdag Kamervragen.

Als ‘Liesbeth’ benadert Stegeman de veelbesproken pedofielenvereniging Martijn. Hij wordt direct in contact gebracht met een hulpverleenster, maar al snel blijkt de desbetreffende vrouw zelf pedo te zijn.

Daar schrikt het team van Stegeman behoorlijk van en deze ontdekking geeft een onverwachte wending……

‘Undercover in Nederland’, 3  februari 2013 op SBS6 om 21.30 uur.

Lees ook:Undercover in Nederland: gruwelijk gore pedo’s !
Lees ook:‘Undercover in NL’ legt onveilige escort seks bloot
Lees ook:‘Undercover in NL’ infiltreerde bij bizarre sekssekte
Lees ook:Club Martijn: ‘Toen was pedo zijn nog heel gewoon’
Lees ook:Hoe bescherm je je kind tegen pedo’s?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vrouwelijke pedo’s in ‘Undercover in NL’

  1. AliBaBa

    Europa is het paradijs voor pedo’s helaas, vooral in Nederland dat ze zelfs een vereniging kunnen oprichten. Waar gaat dit heen, hebben jullie geen kinderen 2e kamerleden? Doe er wat aan en zie ze aan voor moordenaars, want ze verpesten het leven van kinderen!!! Ik zou me goed voorstellen dat ik liever dood ging. Naar mijn mening als deze zieke mensen niet te genezen zijn gewoon een spuitje geven om in te laten slapen of levenslang opsluiten zodat deze gevaar voor onze kinderen het ongeneesbare ziekte goed opgeborgen word. Het kon/kan jouw of mijn kind zijn asjeblieft hey. Wie zijn nou de echte zieke mensen in dit geval vraag ik me af?

      /   Reply  / 
  2. zo maar ik

    Of het programma van SBS6 nu sensatie is of niet daar heb ik geen mening over. Maar wel is duidelijk dat er meer pedo vrouwen zijn als we denken en dit probleem zwaar onderkend is, ook te horen van de advocaat in het stuk. Ik zelf ben ook jaren (van 12 tot 16 jaar) gebruikt/misbruikt door een vrouw maar durfde daar nooit over te spreken. Dus is het goed dat door dit programma het mogelijk bespreekbaar wordt in de toekomst. Ben ook heel benieuwd naar “lotgenoten” en hun verhaal en hoe ze dit hebben verwerkt eens aan te horen. Ik heb het meer dan 45 jaar verzwegen en heb het ook geen plek kunnen geven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>