Kim Kardashian-billen, Pamela Anderson-borsten of een porno-penis?

chynaVroeger had je borstenmannn en billenmannen, maar door de maakbare wereld van nu heb ik het idee dat alle mannen inmiddels borsten- én billen-fanaten zijn.

Afijn hoe groot, rond, potig, breed etc. dit allemaal moet zijn, verschilt van land tot land.

Het door ons al vaker geprezen TV-programma METROPOLIS is voor de aflevering voor vanavond op een plastisch chirurgische tour gegaan….

Zo zijn er wereldwijd inmiddels al 1.773.584 borsten en 319.960 billen onder het mes geweest. Van jaloersmakende jetsers tot Braziliaanse billen, in deze aflevering vraagt presentator Stef aan de wereld: ‘Wat wil je aan je lichaam veranderen?’

In Venezuela laat 1 op de 3 vrouwen haar borsten vergroten. Ook in de laagste klasse van de bevolking deinzen ze niet terug voor een maatje meer. Geen auto, geen tv, maar wel nieuwe tieten! De paspoppen-industrie kan niet langer achterblijven en dus gaan ook deze borsten onder het mes.

Het serieuzere werk. In Pakistan is de acid-attack een geliefde methode om als boze echtgenoot wraak te nemen op je vrouw. Redenen variëren van afgewezen huwelijksaanzoeken tot het weigeren van seks en van vreemdgaan tot niet kunnen koken. Bushra Shafi is een van die vrouwen en werd door haar man en schoonmoeder vastgebonden, geslagen en overgoten met zoutzuur in haar gezicht. “Ik verloor mijn bewust zijn. Vervolgens hebben ze me opgehangen en de kamer in brand gestoken zodat het zelfmoord zou lijken.”

Bushra heeft inmiddels meer dan 200 operaties ondergaan.

Iemand die het leed van deze vrouwen niet langer kon aanzien is Mussarat Misbah. Ze werd op straat aangesproken door een meisje zonder gezicht, die vroeg om haar weer mooi te maken. In haar beautysalon Diplex heeft ze inmiddels meer dan 600 vrouwen behandeld.

Geen ballonvormige borsten of Afrikaanse achterwerken, in Japan gaan ze met plastische chirurgie voor een betere toekomst. Veel mensen brengen in Japan regelmatig een bezoekje aan de waarzegster. Maar wat als de lijnen op je hand nou net niet zorgen voor de toekomst waar je op hoopte? Dan laat je er nieuwe lijnen overheen branden. Fumiko Enomoto gelooft sterk in waarzeggerij en dat heeft geleid tot een drastische beslissing. Ze liet onlangs nieuwe (levens)lijnen in haar hand laseren. Niet de lijn van de liefde maar juist die van werk moesten op de schop, want heel veel geld verdienen is haar grote levensdoel.

In Spanje wordt een bezoek gebracht aan Julio die het Syndroom van Down heeft. Met plastische chirurgie hoopt hij uiteindelijk zo veel mogelijk op een gewoon mens te lijken. Hij wil weer de straat op kunnen zonder dat mensen hem discrimineren. Julio liet zijn voorhoofd, neusschot, ogen en jukbeenderen opereren en hoopt dat hij dankzij deze operaties snel een vriendinnetje zal scoren.

Latinabillen veroveren de wereld en voor iedereen die ze niet van nature heeft meegekregen is er een oplossing. De bil kan vergroot worden door eigen lichaamsvet te spuiten in het achterwerk en voor de graatmagere onder ons die eigenlijk geen lichaamsvet kunnen missen is er het bilimplantaat. De Nederlandse Koning van de bilvergroting zit in Breda. Angelique die op internet de perfecte billen heeft uitgezocht, gaat naar binnen met haar eigen billen en verlaat de kliniek 3 uur later met gloednieuwe.

En dan de mannen.Wereldwijd gaan ongeveer 15.000 mannen voor een penisvergroting, waarvan de meeste bij onze oosterburen in Duitsland. Amerikanen met een kleine penis kunnen het beste een stukje de grens over. In Tijuana, Mexico kun je namelijk je penis laten verlengen voor €2000 minder dan in Amerika.

En dat loopt storm, want vanaf San Diego International Airport gaan er zelfs shuttle-busjes naar de kliniek. Ook de 26 jarige Canadees Alex gaat voor een maatje meer bij zijn jonge heer.

METROPOLIS zoekt antwoord op de vraag: ‘Wat wil je aan je lichaam veranderen? Donderdag 2 april 2015, 21.55 uur op NPO 3.

Lees ook:Borsten of billen? Dit zeggen mannen erover…
Lees ook:Iedereen is nu geobsedeerd door billen
Lees ook:Mannelijke studenten: 1.borsten 2.billen 3.brains 4.benen
Lees ook:De nipple-slip en pussy-slip zijn passé: we leven nu in een billenwereld!
Lees ook:Kim Kardashian’s kont is echt 100% puur natuur!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>