Current Obsession: toegeven dat je seks maar vies en vermoeiend vindt

WhisperWhisper is een verzamelplaats voor heimelijke genoegens en ongenoegens, waar mensen van over de hele wereld anoniem bekentenissen kunnen afleggen over allerlei onderwerpen.

Een opvallend topic op de app blijkt te zijn dat een heleboel mensen de vleselijke geneugten des levens niet zo fijn vinden als algemeen wordt aangenomen………

Niet alleen vrouwen, maar ook mannen geven toe het maar niks te vinden. “Ik ben een man en ik hou niet van seks,” bekent een gebruiker. “Niet dat ik preuts ben, maar ik vind seks gewoon saai.”

Anderen wijten hun gebrek aan enthousiasme voor de lijfelijke lusten aan een te hoge prestatiedrang of hun onvermogen tot klaarkomen. “Ik hou niet van seks omdat ik teveel nadenk en pieker of ik het wel goed doe. Daardoor krijg ik zelden een orgasme.”

Iemand anders stemt daar mee in. “Ik heb nooit een hoogtepunt, ongeacht met wie ik seks heb, dus ik masturbeer liever, en hou niet van geslachtsgemeenschap.”

Een vaak terugkerend probleem is een gebrek aan zelfvertrouwen, of lichamelijke twijfels. Zo bekent iemand: “ik hou er niet van om intiem te zijn, omdat ik me dan voortdurend druk maak over hoe ik eruit zie en zo kan ik er niet van genieten”.

Iemand anders: “Seks is altijd teen teleurstelling, omdat ik te dik ben, en ik ben teveel gefocust op hoe afschuwelijk ik er wel niet uitzie.”

Er zijn zelfs mensen die zo eerlijk zijn toe te geven bang te zijn van geslachtsgemeenschap, of zich er gebruikt door gaan voelen. ”Ik hou echt niet van seks. Het voelt altijd alsof iemand misbruik van me maakt.”

Of nog iemand anders. “Seks beangstigt mij. Het is gewoon gênant en het doet pijn.” Een anonieme gebruiker laat zelfs weten dat hij/zij moet overgeven als iemand hem/haar nog maar probeert te kussen.

Andere gebruikers benadrukken dan weer dat seks voor hen minder een prioriteit is, en dat ze liever knuffelen in bed en dan gaan slapen. Maar, zoals een gebruiker opmerkt, “het is bijna onmogelijk om iemand te vinden die hier hetzelfde over denkt.”

De app is gratis te downloaden voor iOSAndroid of Windows Phone.

WhisperI

WhisperII WhisperIII

 

Lees ook:Vreemdgaan ‘overkomt’ de meesten
Lees ook:Een kwart vindt dat ze bij seks altijd moeten klaarkomen
Lees ook:Britse politie vergelijkt seks met thee en dat is niet eens een slecht idee
Lees ook:Na de selfies zijn nu de sex-selfies gloeiend hot!
Lees ook:Het leger der aseksuelen groeit I

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>